Yuriivna

Магія свіжості та фруктових нот | MARÊVE Gold Champ

Коли мова йде про парфумовані місти, я завжди шукаю щось легке, свіже і водночас стійке. Це не просто міст для тіла, а справжній аксесуар, який підкреслює настрій і додає особливого шарму. Ось чому я хочу поділитися своїми враженнями про цей засіб.Також додаю посилання на парфумований міст,але тільки з іншим ароматом https://club.makeup.com.ua/post/44709/

Проте мене все ж таки підкорив жовтенький міст💛

Дозатор працює ефективно, забезпечуючи рівномірне розпилення засобу у вигляді струменя,це варто враховувати,адже розпилення у вигляді - хмаринки я так і не отримала,але мені це цілком підходить.Засіб не виходить надто сильно, а дозволяє зручно і легко розподілити його по шкірі, не створюючи патьоків. Це великий плюс для тих, хто цінує легкість нанесення без зайвих зусиль.

Дизайн пляшечки доволі мінімалістичний, що додає елегантності, але водночас вона дуже зручна у використанні. Пляшка легка, компактна і комфортно лежить в руці, завдяки чому її дуже легко використовувати. Більше того, я можу без проблем відкрити пляшку і перелити частину засобу в меншу ємність, що дуже зручно для подорожей або коли потрібно взяти з собою лише невелику кількість продукту.

Аромат місту просто фантастичний! Це яскравий, свіжий і дуже фруктовий букет, в якому найяскравіше відчуваються ноти персика та маракуї. Вони створюють енергійний і свіжий аромат, що чудово підходить для активного дня. Окрім цього, можна також помітити легкі нотки конвалії та малини, хоча вони трохи слабші, ніж основні фруктові акорди персика та маракуї. Це надає аромату глибини і багатства, але не перебиває головні ноти.

Що мене справді вразило, так це ефект на сонці. Коли цей міст потрапляє на шкіру, він дає приємний блиск, який виглядає просто неймовірно, особливо коли ви на сонці. Блискітки переливаються на шкірі за рахунок різного освітлення. Однак, якщо ви перебуваєте в тіні, цей блиск практично непомітний, що робить його ідеальним для будь-якої ситуації.

Що мене вразило – це стійкість аромату, особливо якщо наносити засіб після душу. Як для місту, його стійкість на шкірі просто вражає. Аромат залишається помітним дуже довго і навіть наступного ранку, коли ви прокидаєтеся, його можна відчути. Це великий плюс для тих, хто хоче, щоб аромат тримався значно довше без потреби в повторному нанесенні,особливо повторюсь,якщо наносити його на теплу шкіру після душу.

12 березня, 2025
Yuriivna
12 березня, 2025