PolLya

Signal Integral 8, Blancheur. Зубна паста.

Signal Integral 8, Blancheur. Зубна паста.

Якщо раптом ви любите міцну каву і міцний чорний чай, і при цьому маєте чутливі зуби, то вам може стати в нагоді мій відгук про зубну пасту Signal.
Відбілюючою пастою, яка справді відбілює уже нікого не здивуєш, але, як правило, формули таких засобів доволі агресивні. От я, наприклад, маю проблему з попеченими яснами після використання таких супер паст. А ще мої чутливі зуби отримують додаткову чутливість, тому при всьому бажанні відбілити хоч на пів тону свої зуби після регулярного вживання чорної кави та чорного чаю, я часто обхожу десятою дорогою деякі відбілюючі засоби. Бо вже "оскому" наїла на попередніх невдалих дослідах і спробах.
Ще немалу роль у виборі пасти грає ціна. Так, інколи шукаю щоб і не дорого, і ефективно. Ну і, звичайно ж, цікавість. Куди ж без неї))! У мене вже є декілька улюблених брендів з улюбленими зубними пастами. Але виробники пропонують покращені формули, тож варто спробувати.

Отже, мій черговий експеримент із зубною пастою - це мій теперішній фаворит : Signal blancheur. Зустрічаємо оплесками і не соромимось білозубо 😁 посміхатись. Адже після використання хоча б тиждень цієї приємної кремово-гелевої пасти, зуби дійсно відбілюються. І це при тому, що в складі засобу 96% інгредієнтів натурального походження , тож з опіками слизової я не стикалась. Цинк у складі пасти теж добре впливає на зуби та зміцнює ясна.
На смак та за ароматом Signal традиційно м'ятний, але не пекучо, а ніжно ( ну та я не проти і більше)), але , зрештою, то на любителя. А ще - цей доглядовий, відбілюючий і зміцнюючий засіб для зубів має неймовірно приємну ціну.
Прямо на тубі з зубною пастою написано, що вона вирішує 8 проблем порожнини рота. Я дуже сподіваюсь, що аж 8 проблем відразу в мене немає 😉, але ті, про які знаю чи підозрюю , як мінімум "сидять тихо", а проблема з потемнінням емалі дійсно відігнана подалі саме пастою Signal.

Зараз придивляюсь до іншої зубної пасти з цієї серії, але Integral 8 все ще із задоволенням використовую і з неменшим задоволенням рекомендую.

12 березня, 2025
PolLya
12 березня, 2025