Ashley

Сяюча шкіра з Institutum Vitamin C Serum.

Сяюча шкіра з Institutum Vitamin C Serum.

Привіт, красуні!

Ось мій другий флакон Institutum Vitamin C Serum майже закінчується і я готова поділитися своїми враженнями. Ця сироватка вразила мене з першого застосування! Вона йде з дуже зручним дозатором, що є великим плюсом — так вітамін C не окислюється і зберігає всі свої активні властивості, забезпечуючи найкращий результат.

Текстура сироватки — легке молочко, яке рівномірно розподіляється по шкірі. Мені дуже подобається, як вона відчувається: така приємна, не важка і зовсім не липка. Шкіра одразу відчуває зволоження і виглядає свіжою та сяючою. Цей глоу ефект — просто супер! Вже через кілька днів помітила, що пігментація трохи освітлилась, а тон обличчя став рівнішим.

Ще один плюс — в теплу пору року мені не потрібно наносити крем після неї, бо сироватка сама по собі досить зволожуюча і кремова. На шкірі вона відчувається, як легке покриття, але без жирного блиску. Особливо зручно влітку!

В загальному, продукт однозначно вартий уваги. Він реально працює, і я бачу помітний результат. І якщо чесно, мені трохи сумно, що баночка закінчується, тому що це засіб не з найбюджетніших, але він того точно вартий!

12 березня, 2025
Ashley
12 березня, 2025