Анастасія Фоміна

Тестуємо пробники продуктів для волосся від KayPro

Тестуємо пробники продуктів для волосся від KayPro

Про цей бренд я чула багато і от обираючи на сайті новенький шампунь,я знайшла ці набори пробників продуктів від KayPro.Вирішила влаштувати тестування аж трьох популярних лінійок по догляду за волоссям від цього бренду.

Отже перед нами набори саше по 15 мл,які складаються з безпосередньо шампуню,який підходить кожен під якийсь певний запит і маски/або кондиціонеру.Одразу скажу,кожного такого саше продукту мені вистачило на декілька використань,тому мої враження це не просто перше враження.

Тестуємо проб�ники продуктів для волосся від KayPro

Першим на черзі в тестуванні була обрана лінійка з макадамією.Ця лінійка направлена для відновлення чутливого та ламкого волосся.

Шампунь у нас середньої густоти по текстурі,не надто густий,проте і не рідких,що добре в плані економності використання продукту.До речі піниться шампунь дуже добре,і треба його не так багато для використання,що теж дозволяє назвати його доволі економічним.

Шампунь має приємний солодкуватий аромат горіху та наче якогось десерту,проте на волоссі цей аромат я не помітила щоб залишався.

Як я вже сказала шампунь милиться добре і промиває до речі теж непогано,але з ним відчуття вимитого коріння волосся до скрипу я не відчувала.

Переходимо до кондиціонера,тут у нас доволі густа текстура,все як і треба для кондиціонера.Аромат ідентичний до аромату шампуню.Витримала його декілька хвилин на довжині і змила.

Тепер перейдемо до безпосередньо обговорення щодо вражень та ефекту від використання цієї лінійки:шампунь та кондиціонер додали гладкості волоссю,зробили його більш рівнішим і наче більш таким як важким,що доволі класно,бо волосся стало візуально красивішим.Проте що я помітила,це те,що волосся від цього вже в перший день під вечір виглядало не надто чистим.Зазвичай я мию волосся раз на 3 дні,а тут вже на другий день волосся було у коріння не надто свіжим.

Це скоріше показує,що продукти важкуваті і на тонкому волоссі це може давати не дуже хороший візуальний ефект.

Щодо якихось негативних реакцій на дані засоби я можу сказати,що у мене їх не спостерігалось,ніяких алергічних реакцій та ніяких подразнень.

Для мене ця лінійка на тверду 8 з 10.

Ця лінійка призначена для дуже пошкодженого та схильного до ламкості волосся.

Шампунь має більш рідку має текстуру,аніж шампунь з лінійки з макадамією.Саме через більш рідку текстуру,його розхід значно буде більший.Щодо своєї дії,то шампунь добре промиває волосся,але відчуття очищення до скрипу немає,але і відчуття ,що волосся не до кінця вимите теж немає.

Але одразу величезний особисто для мене мінус в цьому шампуні-це його аромат.Він дуже хімічний,він пахне як якийсь дуже яскравий ополіскувач для прання з хімічними нотами.Нажаль цей аромат не просто розвіюється по всій квартирі після миття,так ще і залишається дуже яскравим на волоссі.Я цей запах відчувала десь першу добу після миття точно.Мало того,в перші години після миття та висушування в мене буквально почала боліти голова,бо я всюди чула аромат шампуню.

Другий продукт з цієї лінійки це маска.Вона дуже густа,тому багато її не треба набирати,бо наноситься по волоссю вона добре.

Аромат у неї абсолютно нейтральний та ледь відчутний.

Витримала я її як завжди декілька хвилин і змила.

Після сушки волосся мʼяке,гладке,але без обтяження.Воно доволі розсипчасте і живе.Корені добре виглядали після миття ще 3 дні,що доволі непоганий показник.І до речі саме після використання цієї лінійки я помітила,що мені почали робити компліменти щодо того як добре виглядають мої кінчики,що наче вони стали більш доглянутими.

Цій лінійці догляду я би точно могла поставити найвищий бал,але нажаль через їдкий аромат шампуню від якого болить голова,ця лінійка для мене на 8 з 10.

Ну і остання серія в тестуванні -це у нас версія з кератином.Тут по стандарту вже йде шампунь і маска.Ця лінійка призначена для для відновлення хімічно пошкодженого волосся.

Скажу чесно,на цю лінійку я ставила більш за все ставок,але саме нею я розчарована найбільше.

Отже,поговоримо детальніше ,шампунь має дуже рідку текстуру,буквально як вода,а от розмиється він добре.Пахне дуже приємно чимось солоденьким,проте аромат не залишається на волоссі.Промиває волосся нормально,але не до скрипу.Волосся одразу після миття стало дуже дуже мʼякеньким.В цілому про шампунь більше сказати нема чого,як на мене він просто нормально миє корені і все.

А от маска хоч і густіша ,але дуже слабка по дії,навіть більше нагадує мені легкий бальзам.Нажаль від неї результату я зовсім не побачила.

Проте після сушки волосся я розчарувалася в цій лінійці остаточно.Волосся на дотик було дуже пухнастим та надто розсипчастим.

А вже через декілька годин після миття я побачила якісь білі цяточки у коренів.Схоже на лупу,хоча до цього її не було,також помітила,що шкіра голови свербить .Можливо мені просто не підійшла ця лінійка,але враження від неї у мене дуже неоднозначні.

Для мене ця лінійка на 4 з 10.

От таке у нас вийшло тестування😊

12 березня, 2025
12 березня, 2025