Скраб для обличчя BIOselect
Враження від BIOselect Face Scrub For All Skin Types
Зараз у клубі знову бачу все більше баночок BIOselect, це мене змотивувало дістати і свої пробнички, які подарувала мені @Олена Романюк 💚, за якій їй дякую, адже засоби справді дуже цікаві.
Пробник скрабу поміщений у пакетик, об'ємом 3мл, цього вистачає на 2 рази, можна використати за 1 раз.
Консистенція скрабу кремова та густа, така концентрована, має трав'яний приємний аромат та доволі великі скрабуючі частинки. Варто зауважити, що ці частинки попри розмір не дряпають шкіру, та всерівно досить відчутні.
Через густу консистенцію скрабу потрібно трохи більше, та завдяки тому, що це більше крем із скрабуючими частинками, розприділяти його та масажувати шкіру виходить легко та навіть приємно, якщо ви любите такий спосіб очищення. Масажувала шкіру із цим засобом 1-2 хвилини, загалом ви зрозумієте коли досить, адже кремова текстура почне присихати, тоді час змивати. Змивається засіб досить легко, краще робити це теплою водою, адже сам крем змивається довше.
У результаті такого скрабування, шкіра чудово очищена, засіб добре відлущує ороговілий шар та прибирає забруднення, очищає пори. Обличчя дуже гладеньке на дотик, а що мені більше сподобалось, то це те, що завдяки масажу із скрабуючими частинками кров почала краще циркулювати, на обличчі одразу з'явився здоровий рум'янець.
Оскільки я нормально ставлюсь до скрабів, то він мені сподобався, ефект від нього приємний, та варто зважати на той нюанс, що скрабуючі частинки все ж не дрібні, вони відчутні.
У складі є глина, олія жожоба, оливкова олія, олія ши, цетеариловий спирт, сік листя алое, екстракт календули, вітамін Е, екстракт кореня солодки, олія соняшникова, олія розмаринова, вода шавлії, технічні компоненти, консерванти, ароматизатори.
Коментарі (0)