Рідкий пігмент-тінт для губ і щок Essence What A Tint! Lip & Cheek Tint 01 Kiss From A Rose
Бюджетний аналог на знаменитий тінт Benefite Benetint Cheek & Lip Stain, але більш пігментований та насичений. Стійкість на 6 годин не менше!
Якщо хочется зробити полуничні губи, рожеві щічки або ж рожевий смокі, то багатоуніверсальний тінт від Essence What A Tint! Lip & Cheek Tint 01 Kiss From A Rose стане в нагоді. Засіб йде у форматі своєрідного рідкого лаку, по відчуттям він дуже приємний і абсолютно не липкий.
Аплікатор фетровий, як у всіх стандартних блисків для губ. Тінт при нанесенні вологий, але швидко підсихає і світлішає колір, він стає більш натуральним. Перевагою цього продукту, особисто для мене є те, що його можна нашаровува ти і робити колір більш насиченим.
Але якщо Ви хочете застосовувати його в якості рідких рум’ян, або підложки під макіяж очей, то тушувати його треба дуже швидко. Я використовувала пензлик, але якщо такого девайсу немає під рукою, то спробуйте розтушувати пальчиками, але робити це треба на максимальній швидкості. Інакше можна залишити плями, а стерти його не так просто. Мені вдалося це зробити тільки гідрофільною олією, бо міцеллярка, пінка та гель не діяли взагалі.
Засіб представлений у скляній упаковці, такій як раніше мали ж лаки для нігтів. Зловила нотку ностальгії і згадала як робила собі перші кольорові манікюри. Саме це пакування мене і привабило при покупці. А ще тінт приємного вишневого аромату, мені особисто пахне домашнім варенням. До нього прям тягнеться рука.
Моє улюблене ліп-комбо - наношу трохи тінту на серединку губ, пальчиком розтираю і покриваю прозорим блиском. І вуаля, стійкий макіяж готовий. Це комбінація витримає всю вечірку, коктейлі і довгі поцілунки під луною!
Коментарі (0)