Любителі натура льної косметики оцінять
Тонік-міст гіалуроновий зволожувальний з алое Meli
Випадково натрапила на цей тонік-міст, підбираючи засіб за складом, і одразу зацікавилася. Співвідношення ціна-склад мені здались дуже привабливими. На перший погляд, він нагадує суміш гідролатів, але насправді формула набагато складніша й продуманіша. Тож розповім детальніше.
Паковання. Стильний чорний матовий флакон із пульверизатором, що розпилює засіб рівномірно й дрібнодисперсно. Додатково є прозора захисна кришечка, а сам флакон був запакований в захисну плівку.
Оформлення мінімалістичне: біла етикетка з темними написами - усе чітко й лаконічно.
Але є одне АЛЕ…
Сподіваюсь виробник прочитає мій відгук. Логотип абсолютно нечитабельний. Якби я була знайома з Meli раніше (я знайшла сайт і соц. мережі, тож знаю, що був ребрендинг), можливо і лого я б прочитала спокійно. Але мій шлях - покупка продукту за складом, і навіть після використання майже всього флакона назва так і не закарбувалася в пам’яті.
Сіла писати відгук і у мене ступор… Так, лого виглядає цікаво, немов якісь скандинавські ієрогліфи утворюють літери, але я прочитала це як MEN, мій чоловік ідентифікував як МEIT. Довелось шукати продукт в кошику, щоб розібратись, що це MELI.
Обʼєм 100 мл. Термін використання після відкривання 12 міс.
Склад гідний уваги: Prepared Water, Aloe, Chamomile, Lavender Hydrolate, Aloe Gel, D-Panthenol, Glycerin (And) Trehalose (And) Urea (And) Serine (And) Pentylene Glycol (And) Glyceryl Polyacrylate (And) Algin (And) Caprylyl Glycol (And) Sodium Hyaluronate (And) Pullulan (And) Sodium Phosphate (And) Potassium Phosphate, Hyaluronic Acid, Allantoin, Propanediol, Perfume, Germal +, Citric Acid.
🔸 В основі вода та мікс гідролатів: алое, ромашки та лаванди.
🔸 Гель алое та D-Panthenol — зволожують та заспокоюють шкіру.
🔸 PatcH2O — це потужний зволожувальний інгредієнт "проти спраги" для шкіри, що забезпечує миттєвий і тривалий (до 5 днів!) ефект та відновлює якість шкірного бар'єра. Молекулярний патч на основі плівкоутворювальних полімерів (гіалуронової кислоти, альгінату та пуллулану), збагачений висококонцентрованими зволожувачами. | Water (And) Glycerin (And) Trehalose (And) Urea (And) Serine (And) Pentylene Glycol (And) Glyceryl Polyacrylate (And) Algin (And) Caprylyl Glycol (And) Sodium Hyaluronate (And) Pullulan (And) Sodium Phosphate (And) Potassium Phosphate
🔸 Гіалуронова кислота — інтенсивно зволожує, покращує еластичність
🔸 Allantoin — заспокоює, пом'якшує, сприяє регенерації
🔸 Додаткові компоненти: Propanediol (зволожувач, розчинник), Perfume (віддушка), Citric Acid (регулює pH), Germal + (консервант).
Враження від використання
🔸 Виробник зазначає, що тонік-міст можна розпилювати на шкіру обличчя й тіла (бажано очищену) за необхідності та під час догляду за шкірою. Враховуючи, що придбала засіб у холодний період, використовувала в основному як тонік.
🔸 Консистенція — прозора водичка, аромат травʼяний, з легкою гірчинкою. Він доволі специфічний, тож любителі парфумованої косметики можуть бути не в захваті, але шанувальників органічних засобів він не здивує.
🔸 Комфортно як пшикати напряму з пульверизатора (особливо актуально влітку), так і на ватний пафф для протирання обличчя.
🔸 Перше враження — звичайна травʼяна водичка. Жодної липкості чи відчуття плівки. Аромат зникає за кілька секунд. “Надзволоження” наче і нема, разом з тим тонер-міст комфортний. Навіть у сезон опалення не було відчуття “сухої” шкіри.
Тож мій висновок: міст-тонік від Meli — базовий, з хорошим складом (мав би підійти будь-якому типу шкіри). Зволожує та освіжає, особливо сподобається прихильникам натуральної косметики.
Коментарі (0)