Kizza

CATKIN Rouge Carving Lipstick

CATKIN Rouge Carving Lipstick

Доброго часу доби. На годиннику майже третя ночі, а значить саме час робити огляди на косметику 🤣

Принесла сьогодні "в дзьобику" на огляд неймовірну красу. Давайте розглянемо поближче 😉

Упаковка дуже гарна, ковпачок магнітний. Помада поставляється в коробці того ж кольору, що і футляр (назвемо цю красу так). Поверх коробки є слюда, тому можна сказати, що Ваша помадка світ побачить лише у ваших руках.

Помада являється представницею напівматових помад. Вся інформація знаходиться на "попці" помадного футляру.

Відтінок "plum" це прохолодна припилена троянда. Помада не має аромату, і має чуть хімозний смак, який швидко зникає.

Тут треба просто споглядати.

Ну гарно, навіть не знаю що ще сказати про неї і як ще розплистись в компліментах.

Губи в мене не в кращому стані, але через брак часу наносила просто на ту базу, що є.

Помада ну дуже м'яко лягає. На мій пігмент губ лягла ідеально. "За контурок" можна зайти, але готуйтесь до того, що за цим треба буде слідкувати. Хоч на світлині тут "законтур" не розтушований, на світлині з повним макіяжем - я його трохи пом'якшила.

Ну краса ж?

Подивіться як гарно лежить на губах❤️

Взагалі мені сподобалась помадка.

Плюси: м'яко наноситься, не сушить, без доданих ароматизаторів, може витримати чашку чаю/води/кави без молока.

Мінуси: трохи хімозний смак, стійкість пару годин в моєму ритмі життя.

Якщо ви не бачили мій огляд на бальзам від даного бренду запрошую почитати сюди:

https://club.makeup.com.ua/post/19165/

Я вже на фінішній прямій підведення підсумків по олівцях. Тому з дня на день вже буду готова запросити Вас на великий довгопост🤗

13 березня, 2025
Kizza
13 березня, 2025