Дуже ароматна новинка Joko blend
Я вже мала гель для душу, лосьйон, тож дуже зраділа, коли зʼявився ще й баттер.
Я дуже люблю користуватися баттерами. Якщо в теплу пору мені ідеально підходить лосьйон, то на осінь-зиму баттер стає моїм маст-хевом. В мене досить суха шкіра і мені часто потрібно її чимось "підживлювати".
Сам баттер має досить густу текстуру, іі навіть трохи важко набирати. Мені дуже нагадує масло 82%. Але, коли наносиш на тіло, він взагалі не жирний.
При інтенсивному втиранні він дуже швидко поглинається і не залишає жодної липкості чи жирності.
Запах тут просто неймовірний. Якщо ще є такі, хто не знайомий з цією лінійкою- то це запах тепла, вогню в каміні. Він деревинний і має легенькі нотки квітів.
Зі всіх представлених ароматів, саме Oud rosewood є моїм найулюбленішим. Він має димний шлейф, і запах зберігається ще досить довго.
На холодну пору він ідеальний.
Баттер класно зволожує шкіру, вбирається ідеально і нема слідів.
Шкіра наповнена живленням і стало значно менше сухості. Особливо на ліктях чи колінах.
Якщо порівнювати з іншими бартерами, які мала колись, то цей явно мій фаворит. І тут навіть не через незабутній аромат, а саме через те, що він зовсім не липкий.
Баттер мені дуже сподобався. Я навіть інколи посеред дня мащу ним руки замість крему...так сильно мені подобається цей димний аромат.
Хто ще його не має, або зовсім не знайомий з цією лінійкою- раджу обовʼязково спробувати.
З ним ви забудете про сухість на тілі, а його аромат класно розслабить 💗
Коментарі (0)