Чистикова Дар'я

Очищаючий гель для обличчя

Очищаючий гель для обличчя

Після доволі вдалого затесту точкових засобів від висипань я вирішила продовжити знайомство з брендом Re. Care.

І цього разу в мої руки потрапив базовий засіб, з якого починається моя щоденна доглядова рутина — очищувальний гель для вмивання. І сьогодні про нього ⬇️

Гель представлений у пластиковому флаконі з помповим дозатором. До речі, дизайн засобів бренду мені імпонує — білі, світло рожеві тони наліпок гарно та мінімалістично виглядають на полиці.

Об’єм складає 200 г, засіб витрачається дуже економно. Використовую його близько місяця, а флакон ще наполовину повний 😉

Текстура очікувано гелева, доволі щільна, засіб видається такими тягучими краплями. З доратором проблем не має, все працює чудово.

За кольором гель прозорий, аромат приємний косметичний, майже не відчутний у процесі вмивання.

Основний очищувальний компонент тут Sodium C14-16 Olefin Sulfonate (олефінсульфонат натрію C14-16), він ефективно очищає шкіру, але може бути підсушуючим. Також з корисного присутні:

🫧 Для зволоження та заспокоєння: Glycerin (гліцерин), Panthenol (пантенол, провітамін B5), Aloe Barbadensis Leaf Extract (екстракт алое вера) – утримують вологу, пом’якшують і заспокоюють шкіру.

🫧 Для живлення та антиоксидантного захисту: Laminaria Digitata Extract (екстракт ламінарії), Citrus Grandis Fruit Extract (екстракт грейпфрута) – містять мінерали та антиоксиданти, що зміцнюють шкіру.

🫧 Для вирівнювання тону: Niacinamide (ніацинамід, вітамін B3), Ascorbyl Glucoside (аскорбіл глюкозид, стабільна форма вітаміну C) – покращують бар’єрні функції, вирівнюють тон, надають сяйва.

Для кого підходить та що робить?

✅ Для всіх типів шкіри, включаючи чутливу.

✅ Очищає від забруднень і себуму, не пересушуючи.

✅ Допомагає зменшити пори та регулювати вироблення шкірного жиру.

✅ Залишає шкіру чистою, зволоженою та свіжою.

Враження від використання

Як на мене, гель чудово справляється зі своїм завданням – очищує м’яко, але ефективно. Після вмивання шкіра чиста, свіжа, без сухості чи стягнутості.

Відчувається навіть легке зволоження, ймовірно, завдяки пантенолу та алое.

Текстура густа, гелева, тому піниться мінімально, але легко розподіляється і так само легко змивається. Ніякої липкості чи плівки – просто комфортне, якісне очищення.

На цей момент стан шкіри мене повністю влаштовує, але, звісно, це результат комплексного догляду, а не одного гелю. Проте він точно добре вписався в рутину – шкіра після нього не пересушена, не потребує тоніка миттєво, а при випадковому потраплянні в очі не викликає подразнення.

Як для базового очищення – чудовий варіант 💯

13 березня, 2025
13 березня, 2025