JDem312

Пінка для вмивання, яка очищує і не сушить

Пінка має густу і дуже легку консистенцію, гарно очищує шкіру, але не пересушує. Щіточкою для вмивання я користуюся під настрій – не завжди. Зранку частіше просто наношу на руки і вмиваюся. Подобається, що немає відчуття стягнутості і бажання швидко намазатися кремом. Шкіра чистенька і свіжа, аромат пінки легкий і не лишається на шкірі. До речі, туш для вій і гель для брів теж добре змиває.

Пінка для вми�вання, яка очищує і не сушить

Пінка не містить SLS та SLES – в ній тільки м’які ПАР. Для мене це важливий момент, бо активна боротьба з пігментацією зробила шкіру більш чутливою (результат цього дійства скоро покажу – чекаю поки зійде прищ на лобі).

З доглядових компонентів тут є:

• Пептидний комплекс Replexium®, що дбає про зволоження, живлення, зміцнення та захищає від сухості.
  • Екстракт морських водоростей відновлює мінеральний баланс шкіри та стимулює синтез вітамінів у шкірі.
  • Пантенол – зволожує, розгладжує, заспокоює.
  • Манітол – зволожує.

Текстура пінки відрізняється від тих, які я пробувала раніше: вона більш щільна і м’яка, наче кремова. Гарно розподіляється і силіконовою насадкою-щіточкою і просто руками. Змивається легко.

Після додавання у догляд пінки Joko Blend Lift Control та тонера з цієї ж серії шкіра має кращий вигляд вже через 2 тижні використання. Зникла сухість, з’явився блиск, шкіра м’якенька і не тьмяна.

Щодо формату із щіточкою – це не зовсім моя тема, тому часто вмиваюся «по класиці»: просто наношу на долоню і розподіляю руками. Щіточку використовую у вечірній рутині.

Загалом дуже подобається ця пінка і на ранок вона мені прям супер. На вечір ще поки в пошуку умивалки. Не те, щоб пінка не підходила, але якось ввечері звикла до більш глибокого очищення.

13 березня, 2025
JDem312
13 березня, 2025