JDem312

Рефреш за кучерявим методом

Крем-спрей – це новий для мене формат засобів, але я довго шукала спрей для рефрешу волосся (за кучерявим методом) і він поки – найкраще, що я пробувала. Гарно зволожує, надає блиску, допомагає формувати гарні пружні завитки і не лишає липкості. Дозатор дуже добре та рівномірно розпилює засіб, утворює своєрідний аерозоль, тому немає ділянок, де його більше чи менше.

«15 ефектів в одному» - це те, що обіцяє виробник). Не впевнена, що нарахувала скільки, але враження від крем-спрею тільки позитивні і я його точно буду повторювати, бо нічого кращого для рефрешу я не пробувала – про це розповім далі.

• Зволоження і живлення – це те, що помітно у першу чергу. Кінчики волосся у мене сухуваті при завитках це дуже помітно, тому відразу звернула увагу, що із цим спреєм немає сухості, нічого не стирчить.
  • Гарний пружний завиток – це те, що я шукала саме в засобах для рефрешу і тут також все супер – локони красиві і пружні.
  • Відсутніть липкості – цей спрей я взагалі не відчуваю на волоссі – це саме той ефект, який я хотіла і який так довго шукала.
  • Блиск – волосся просто сяє, на сонці класно блищить.

У складі крем-спрею є гідролізований кератин та амінокислоти шовку, свінголіпіди, молочну кислоту та низку зволожуючих компонентів.

На наступний день після миття моє волосся часом виглядає не дуже охайно, а завитки «дивляться» і різні сторони, тому я відновлюю укладку так:

1. Злегка намочую волосся звичайною водою;
  2. Розпилюю крем-спей від Тінк;
  3. Формую завитки «жмакаючими рухами» знизу догори;
  4. Підсушую волосся феном з дифузором на маленькій швидкості і при середній температурі.

Фото до та після додаю.

І щиро рекомендую цей спрей і для кучеряшок, і для прямого волосся.

13 березня, 2025
JDem312
13 березня, 2025