Інноваційна яблучна формула, яка очищає пори та тонізує шкіру
Засоби Origins із серії Youthtopia мене особливо зацікавили. Це була любов з першого погляду
У своїй категорії, яблучний пілінг для обличчя від Origins суттєво відрізняється.
Спочатку я закохалася в естетичне пакування, потім мене зацікавив аромат та інноваційна формула, а згодом розкрилася й ефективність у догляді за шкірою.
Як і більшість пілінгів, має на меті: ефективне видалення відмерлих клітин шкіри, очищення забитих пор, розгладження та покращення загального стану шкіри.
✅️Веганська формула
✅️97% складників натурального походження
✅️Підходить для всіх типів шкіри
Пакування розповідає багато про сам продукт: розкішна червона коробка з продуманими деталями. Нагадує щось королівське. Корисної інформації на упаковці небагато, але загалом усе зрозуміло. Бренд підтримує свідоме виробництво та утилізацію пакування. Усі матеріали якісні, мають стильний дизайн. Флакон ще більш виразний: кришечка схожа на берет, що створює неабиякий шарм.
Повнорозмірний флакон вміщує 100 мл. Враховуючи його спосіб використання, можна подумати, що вистачить ненадовго. На диво, це не так.
Лінійка Youthtopia нагадує оду усьому корисному, що можна знайти у яблуках 🍎:
- Екстракт стовбурових клітин яблука – сприяє регенерації шкіри, уповільнює старіння, захищає від стресових факторів.
- Фермент яблучної шкірки – м’яко відлущує ороговілі клітини, покращує текстуру шкіри, вирівнює тон.
- Яблучний оцет – нормалізує pH, звужує пори, має антибактеріальну дію, зменшує запалення.
🍎 Пілінг Насичений екстрактом 100 000 стовбурових клітин яблука
Корисні компоненти:
✅ Кислоти для відлущення: молочна, гліколева, винна, саліцилова, оцет.
✅ Заспокійливі та антиоксиданти: екстракти відьомського горіха, яблука, оливки, імбиру, галбануму.
✅ Зволожуючі речовини: гліцерин, бетаїн, лецитин, трегалоза, ферменти лактобактерій.
✅ Захист і відновлення: вітамін Е, глюкозамін, гідролізовані полісахариди.
Можливі подразники:
⚠️ Консерванти: феноксиетанол, бензойна кислота.
⚠️ Лужний регулятор: гідроксид натрію.
⚠️ Алергени: ефірні олії (літсея кубеба, галбанум), ароматизатори (ліналоол, цитраль, фарнезол).
Текстура рідка та максимально легка, має молочний відтінок. Аромат нагадує яблучний оцет, але він більш приємний.
Використання не типове для пілінгів, адже цей не потрібно змивати:
- Добре струсити баночку.
- Щедро просочити ватний диск пілінгом.
- Натискаючи на ватний диск, розподілити пілінг по чистому обличчю, уникаючи зони навколо очей.
- Не змивати. Після вбирання закриваю пілінг кремом з цієї ж серії.
❕️Підходить для щ оденного використання.
❕️Використовувати виключно у вечірній рутині.
❕️Вдень слід наносити SPF, бо пілінг підвищує чутливість шкіри до світла.
Результат
У перші використання на чутливій шкірі був легкий дискомфорт. Шкіра швидко адаптувалася до кислот, тож зараз спокійно наношу його щовечора. Починала з 2х разів на тиждень.
Найбажанішим результатом для мене було очищення шкіри від чорних цяток (особливо глибокі чорні цятки на носі, де мало що допомагає взагалі). Очищення відбувається не миттєво, але однозначно є зміни. Чорні цятки виглядають менш виразно та й взагалі покращився вигляд пор. Показую результат після 3х тижнів використання.
Моментально після використання, пілінг розгладжує та пом'якшує шкіру, а також помітно звужує пори. Шкіра свіжа, без сухості. Завершую догляд кремом з цієї серії (про нього розповім у наступному дописі). Іншим кремом теж можна закривати пілінг, головне перевірити сумісність компонентів. І звісно, не забувати про SPF.
Якщо порівнювати з кислотними пілінгами, які у мене були, то Youthtopia досить м'який. Були випадки, коли я забула про SPF захист, але шкіра нормально реагувала на сонячні промені. Чудово, що навіть чутлива шкіра може оцінити цей засіб.
Яблучний пілінг виділяється своїми особливостями та ефективною формулою. Сподобався на всі 100%.