Антивікова серія Origins Plantscription
Продовжуємо огляд вмісту подарункової косметички Origins. Мої враження
Привіт усім! Ділюся з вами своїми враженнями від серії Origins Plantscription. Ця лінія косметики обіцяє боротися з ознаками старіння, використовуючи силу рослинних інгредієнтів. Давайте разом розберемося, чи справді вона працює)
🌳Сироватка Origins Plantscription Multi-Powered Youth Serum
Ключові інгредієнти: пептиди, ніацинамід, гіалуронова кислота, екстракт рослини Anogeissus.
Типи шкіри: нормальна, суха, жирна, комбінована
Переваги: зміцнення, видимий ліфтинг, мінімізація появи пор і зморшок
Сироватка приємної кремово-гелевої текстури, мутно-бежевого кольору. Ніжно пахне ефірними маслами якихось кримських трав типу чебрецю, розмарину, чайного дерева, м'яти, щось в цьому дусі. Формула в неї відмінна! Моментально поглинається шкірою абсолютно без відчуття липкості, шкіра ніби сяє зсередини, немає відчуття плівки на обличчі. Що важливо, не скочується, не конфліктує з макіяжем.
Глибоких зморшок поки не маю, але лоб після сну зазвичай пом'ятий дрібними мімічними зморшками. Ця сироватка на ранок значно зменшує цей момент, що дуже тішить.
Якби не кусюча ціна, то обов'язково взяла би повнорозмірний флакон)) А поки - додала у вішліст на свята🌚))
🌳Крем Origins Plantscription Powerful Lifting Cream
Кремчик доволі щільний, жовтуватого кольору. Лягає добре, пахне схоже з сироваткою цієї серії, але більш цитрусово. Гарно насичує шкіру, не скочується, відмінно зволожує. Для моєї комбі шкіри трошки защільний, все ж додає блиску на ранок. Це і зрозуміло, бо він проти вікових змін з ліфтинг ефектом, а це зазвичай і є щільні і поживні формули, тож тут нуль питань))
Є тільки один нюанс, що ця серія може заходити в очі. Не можу сказати точно що саме: сироватка чи крем, бо наношу їх завжди в комбінації. Якось випадково потерла око і воно почало трохи пекти, хоча в книжечці до вмісту косметички було вказано, що в очі може заходити тільки серія "GinZing" (як виявилось, там це стосувалось наявності ментолу у складі) Так що майте на увазі і не тріть очі, як я, коли ця серія на обличчі))
🌳Перепакування:
І важливий момент. Зараз Origins проходить активний ребрендинг та часткове реформулювання. У мене міні-версія крему золотого кольору, це ще стара версія (як на останньому фото). По відгукам на офіційному сайті всі обурені змінами формули у свіжій версії. Пишуть що вона стала більш рідка та не така поживна. Не знаю, не маю змоги порівняти🌚 Можливо саме така формула підійшла б мені більше)
Нову версію перепакували в оливкову баночку з більш мінімалістичним дизайном і написом - Plantscription Lifting + Firming Cream. Фото для орієнтування закріплю🙌 З сироваткою поки незрозуміло, на офіційному сайті бренду є і якась нова версія, але є і стара (в дизайні з листочками), без поміток про перепакування.
В цілому, серія однозначно гідна вашої уваги💚
Коментарі (0)