M O N D ✨️

Яблучний догляд Origins: Step 4 - зволоження

У мене мініатюра на 15мл у м'якій тубі без коробки. На жаль, тут не розмістили найпотрібнішу інформацію про продукт. Спосіб використання та склад потрібно шукати окремо. Інформація на українських сайтах відрізняється, тому звернулася до оригінальної. З неї виходить, що:

Наносити крем потрібно на чисту шкіру вранці та ввечері. Підходить для
обличчя, шиї та зони декольте.

Я це роблю масажними рухами, хоча наші сайти рекомендують наносити крем поплескуючи. Не дуже розумію навіщо, адже текстура так дуже довго поглинається.

Виробник рекомендує використовувати крем на 4 кроці у схемі:

піна для вмивання -> пілінг -> сироватка -> крем.

І так, крем завершує догляд:

• надає шкірі зволоження, зміцнення
  • допомагає прибрати перші ознаки старіння.

✅️Веганська формула

✅️97% складників натурального походження

✅️Підходить для всіх типів шкіри

Крем відрізняється інноваційною яблучною формулою з пептидами.

Тут, як й у пілінгу (https://club.makeup.com.ua/post/69249/ ), з яблук вилучили усе корисне, що можна уявити.

🍎містить понад 50 000 стовбурових клітин яблука

Корисні компоненти:

✅ Антиоксиданти (яблучний фермент, ресвератрол, вітамін Е) – захищають від старіння.

✅Acetyl Hexapeptide-8 – один із найпопулярніших пептидів, який відомий своїм ефектом розгладження зморшок. Працює за принципом "ботокс-ефекту", допомагаючи зменшити мікроскорочення м’язів, що сприяє розгладженню мімічних зморшок та наданню шкірі більш пружного вигляду.

✅ Олії (яблучна, каріте, сквалан) – зволожують і живлять.

✅ Гіалуронова кислота – утримує вологу.

✅ Водорості – заспокоюють і зміцнюють шкіру.

Можливі подразники:

⚠️ Ефірні олії (цитрусові, м’ята, троянда тощо) – можуть викликати алергію.

⚠️Консерванти та ароматизатори – можливе подразнення.

⚠️Деякі емульгатори – можуть викликати чутливість.

Аромат не типовий, схожий на яблучний оцет. Може сподобатися не всім. Пілінговий аромат схожий, але мені сподобався більше.

У Origins про аромат пишуть:

"Натхненний солодкістю яблук, наш парфумер створив зелену та трав’янисту базу з нотами гальбануму і герані, піднесеними яскравими цитрусовими нотами бергамоту, лимона, апельсина та мандарина, які передають терпкість фруктів."

Текстура не щільна. Спочатку липкувата, а після поглинання липкість зникає. Добре зволожує шкіру, має сяючий фініш.

Результат

Мені крем сподобався менше, ніж яблучний пілінг. Загалом, він доповнює дію пілінга: тонізує шкіру після кислотного очищення (їх формули мають ідеальну сумісність та підсилюють одне одного).

Має накопичувальну дію. Крем добре насичує шкіру, якісно зволожує та розгладжує...але можливо знайти більш бюджетні аналоги.

Щодо зморшок я не помітила суттєвих змін, можливо міні-версії для цього замало.

І так, яблучні засоби з лінійки Youthtopia - робочі , мають потужні комплекси у складі та відповідають заявленим характеристикам. Окремо потворювати крем не бачу сенсу. Для моєї проблемної шкіри він підійшов, але не став незамінним. А ось як доповнення до яблучного пілінгу Origins у вечірній рутині з метою заспокоєння шкіри та захисту - гарний варіант.

Яблучний зволожувальний крем для обличчя з пептидами Origins Youthtopia Peptide Plumping Apple Cream

14 березня, 2025
M O N D ✨️
14 березня, 2025