Hrystja__

Тепер бактерії і віруси не мають жодного шансу…

Шукала собі якийсь антисептик, але саме у формі спрею. Мені такий значно зручніший, ніж гель. Особливо зручно його використовувати для дезінфекції поверхонь чи інструментів.

Період пандемії навчив нас частіше мити руки і користуватися різними дезінфекторами.

Я памʼятаю той березень, коли антисептик не можливо було купити абсолютно ніде. А якщо і десь таки його достали, то потім шкіра рук плакала.

Тому тепер в мене вдома завжди є велика пляшка. А коли закінчується, я купляю знов на запас.

Обрала Shelly, бо в мене більшість продуктів для догляду за руками і ногами саме від цього бренду. І мене він радує якістю.

Тут дуже продумано, що на пляшці є захист, який потрібно спочатку зняти, тоді аж пшикати. Коли дитина хотіла продезінфікувати лапи коту😂, вона просто не змогла його відкрити.

В складі цей антисептик має гліцерин і вітамін Е. Я його використовую також для обробки манікюрних інструментів...все ідеально. Тут є спирт 70%- це найкраща консистенція спирту для таких продуктів.

Тому в нього і запах спирту...такий запах властивий всім продуктам такого типу. І я не знаю чому, але мені він дуже подобається...і завжди подобався.

Антисептик вбиває бактерії, віруси, в т. ч. гепатити, грибки.

А ще, він зовсім не сушить руки. Після використання шкіра гладенька, навіть не скажеш, що пшикала антисептиком.

Мені дуже сподобався такий результат. Я купила ще одну пляшку в кинула в машину, щоб був ще й там.

Тож не всі антисептики погані...головне знайти справді якісні👍🏻.

14 березня, 2025
Hrystja__
14 березня, 2025