Бомбочки, які дарують свято Tink - ідеальний вибір
Або до вибору, до кольору!
Цю чарівну квітку з бомбочок я замовила для доньки — і вони просто феноменальні! Вражають і кольорами, і ароматами, а ще всередині прихований сюрприз — передбачення!
Здається, ця серія була лімітованою до Нового року, але бренд завжди вміє дивувати, тож, можливо, вони ще повернуться. Але поки що, раджу зловити ті, що ще є в наявності ♥️
Кожна бомбочка унікальна за своїм ароматом! Я взяла їх для доньки, адже купання має бути зі спецефектами. І найголовніше — вони чудово підійшли для її шкіри, навіть з урахуванням АД.
Моя фаворитка — бомбочка з оленем! Вона пахла хвоєю — справжня атмосфера лісу, затишку й релаксу. Хотіла б таку щоразу!
Покажу й розповім більше, але залишу трохи інтриги — це якраз той випадок, коли варто спробувати самим! Різноманітні кольори, деякі навіть із сріблястими частинками, що надають воді ніжного перламутрового сяйва. Ванни Афродіти, не інакше!! 💋
Так от, бомбочка з оленчиком - це про хвою та ліс!
Аромат максимально натуральний і приємний — справжній релакс карпатського хвойного лісу! ✅
Вода набуває відтінку для додаткових емоцій, але не залишає слідів на емалі ванни — і це чудово!
А головна фішка цих бомбочок — передбачення всередині! 😍 Вони щоразу різні, тож момент очікування додає ще більше захоплення. Адже кожного разу можна отримати цінну настанову!
І вирують і шиплять!
РЦі бомбочки справді велетенські, з насиченими ароматами, ідеально розчиняються до останнього та, що найважливіше, чудово підходять навіть для дитячої шкіри!
Вода з ними стає ніби м’якшою, делікатною до шкіри — не пересушує, а навпаки, дарує догляд завдяки якісному складу.
Бомбочка із зайчиком пахне цитрусами та чимось смачненьким! Взагалі, всі, що ми спробували, абсолютно унікальні, і кожна має свій особливий аромат.
Беріть одразу всі й не обирайте — нехай це буде сюрприз! Обіцяю, кожна з них вас вразить.!
Коментарі (0)