Піна для ванни "Sweet Berry"
Tink Kids
Пінок багато не буває! Особливо коли вони такі запашні, ніжні й пухнасті, як ця від Tink Kids з ароматом лісових ягід 😍
Піна представлена у білому великому флакончику (500 мл). Дизайн милий: рожева наліпка з монстриком, як і у інших засобів бренду. Кришка надійна, відкривається без проблем, а закривається до характерного клацання, тож випадкових розливів можна не боятися.
Пахне просто неймовірно! Ягідний мікс, у якому я особисто вловлюю нотки малини. Одразу кортить відкрити баночку джему – такі в мене асоціації 😋
Аромат не хімозний і відчутний не тільки у флаконі – він буквально огортає всю ванну кімнату під час купання.
Консистенція прозора, трохи в’язка, а при збиванні у воді утворює повітряну, легку піну. І її дуже багато!
У складі є SLES, тож якщо ви уникаєте цього компонента, майте це на увазі. Але поміж цього є й корисні:
🍓 Гліцерин, сорбітол – зволожують шкіру.
🍓 Алантоїн – заспокоює та пом’якшує.
🍓 Екстракт череди – відомий своїми доглядовими властивостями.
🍓 Молочний протеїн – підтримує ніжність дитячої шкіри.
Виробник зазначає, що ця піна розроблена спеціально для діток від 3 років.
Враження від використання
Якщо чесно, я сама не втрималася і випробувала цю піну – настільки приємний аромат і текстура 🫧 Кайф та суцільні плюси:
✅️ Добре піниться – буквально з кількох крапель виходить пухнаста хмаринка.
✅️ Легко змивається – не треба довго стояти під душем пiсля.
✅️ Не сушить шкіру – після купання вона м’яка та приємна на дотик.
✅️ Економно витрачається – флакона вистачить надовго.
Ця піна – ще один чудовий засіб від Tink Kids! Якщо шукаєте щось для веселих ванних забав дитини – точно варто спробувати👌
Коментарі (0)