Сонцезахисний крем д ля обличчя SPF 50+
Чи вдала "50" для жирного типу шкіри?
Привіт🌞!
Час витягати спф, а точніше "50"! Спф, я користуюсь круглий рік, якщо в холодну пору це була "30", то наразі вже "50" (маю надію,що це працює🤣!).
Познайомилась з Сонцезахисним кремом для обличчя SPF 50+ Hillary VitaSun Daily Defense Cream, розповідаю свої враження, після двох тижнів використання.
Величезний плюс - це яскраве та супер зручне пакування!
Це м'яка туба разом зі зручним дозатором.
Крем не контактує з повітрям і це супер. Кришечка міцно закривається, а її форма дозволяє поставити крем на поверхню. Дозатор справно працює, та дозує необхідну кількість засобу. Крем взагалі дуже приємно тримати в руці.
Упакован крем в картонну коробочку. Об'єм 40 мл.
Активні компоненти (інформація від виробника)
Хімічні фільтри Uvinul A plus B, Tinosorb М та Tinosorb S:
- працюють без обтяження шкіри та не створюють відчуття плівки на шкірі;
- ефективні в захисті UVAI- та UVAII-спектрі;
- захищають шкіру від фотостаріння, попереджають сонячні опіки та рак шкіри;
- знижують чутливість шкіри до фотодерматитів (почервоніння та висипи);
- фільтрують до 60% HEV-променів (інтенсивного синього світла гаджетів та LED-ламп);
- високоефективні в захисті від вільних радикалів.
Комплекс органічних екстрактів паростків соняшнику та насіння дерева тара:
- захищає структури шкіри та ДНК мітохондрій від руйнівної дії синього (HEV) та інфрачервоного світла (IR);
- в комплексі з UV-фільтрами, значно збільшує здатність захищати структурний колаген, що сприяє збереженню пружності шкіри;
- сприяє підвищенню антиоксидантної стабільності, що дозволяє крему працювати протягом світлового дня.
Комплекс стабільних вітамінів С та Е з коензимом Q10:
- інноваційна форма вітаміну С (VC-IP або ASCORBYL TETRAISOPALMITATE) має високу спорідненість зі шкірою, тому глибоко проникає в неї;
- сприяє гальмуванню запальних процесів, що активізують утворення сонячної пігментації;
- вітамін Е допомагає збереженню активності вітаміну С упродовж довго часу та при високому сонячному опроміненні;
- коензим Q10 сприяє захисту мітохондрій, що робить клітини шкіри більш захищеними та активно відновлювальними.
Екстракт центелли азійської:
- чинить заспокійливу дію на шкіру;
- стимулює вироблення власного колагену, еластину та гіалуронової кислоти;
- запобігає передчасному старінню шкіри, надає шкірі пружності та підтягнутого вигляду;
- запобігає трансепідермальній втраті води та підтримує оптимальний баланс зволоженості шкіри.
Ніацинамід:
- зволожує шкіру та надає антиоксидантний ефект
- допомагає клітинам епідермісу справлятися з наслідками ультрафіолетового випромінювання
- мінімізує негативний вплив навколишнього середовища на шкіру
- відновлює барʼєрну функцію шкіри
- освітлює пігментні плями та забезпечує антивіковий ефект.
Текстура - доволі щільна, кремова, білого кольору. Легко розподіляється по шкірі, поглинається впродовж 5 хвилин. Залишає приємне сяйво (не жир, не неприємний блиск), от те, що треба!
Аромат - легкий, солодкуватий, косметичний. На шкірі він не залишається.
Для мене, як для власниці жирного типу він підійшов ідеально, комфортно себе поводить, не конфліктує з іншим доглядом. Головне, що він не скочується. Не тригерить мою чутливу шкіру, та не викликає висипи. Плюс він доволі гарно заспокоює мені шкіру.
Щодо макіяжу, сказати не можу, бо наразі не використовую тональний крем або пудру (спеціально уникаю).
Моїй шкірі зайшов, і я дуже рада, і настрій підіймає своїм пакуванням!
🤍
Коментарі (0)