Darina🦉

Гармонізуючий тонер-міст для обличчя

Привіт!

Я обожнюю тонери в форматі спрею, це дуже зручно, завжди є можливість зволожити та освіжити шкіру.

Гармонізуючий тонер-міст для обличчя від Re.Care, став гарним помічником у моєму догляді.

Міст представлен в форматі спрею, пластикова пляшечка, разом з розпилювачем (який справно працює, розпилює дрібненько). На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 100 мл.

Засіб містить у складі екзосоми AC ExoTone, цей компонент сприяє вирівнюванню тону, освітленню пігментних плям та постакне, надає сяючого кольору шкірі, а також прискорює процес оновлення клітин і має заспокійливі властивості. Гіалуронова кислота відновлює гідроліпідний баланс та зберігає оптимальну кількість вологи у клітинах, позбавляючи відчуття сухості та стягнутості.

Текстура - це "густа", прозора водичка. Не липка, та не жирна.

Швидко вбирається в нуль, залишає природне сяйво на шкірі.

Аромат - ледь вловимий, свіже солодкий. На шкірі не залишається.

Я люблю його використовувати протьогом дня, щоб освіжити та зволожити шкіру. Плюсом дня мене, є те, що засіб гарно заспокоює шкіру та знімає почервоніння.

Нічого "чарівного" він зі шкірою не робить, але комфортність забеспечує, протьогом дня.

Наношу як чисту шкіру, так і поверх мейка.

Такий базовий, зволожуючий тонер, за дуже бюджентою ціною, який стане крутим помічником!

17 березня, 2025
Darina🦉
17 березня, 2025