Darina🦉

Гель для вмивання для всіх типів шкіри

Привіт 💞

Я дуже люблю наш бренд Re.Care, за його бюджетність та дієвість. Вийшла нова лініка, яка підійде любому типу шкіри, і як тут пройти повз?!

Сьогодні про - Гель для вмивання для всіх типів шкіри Re.Care Pure Skin Cleansing Gel.

Гель представлен в зручному, класичному форматі для використання, пластиковий флакон,вдалий дозатор (механизм помпа). На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 200 мл.

У складі присутні:

Гіалуронова кислота - допомагає підтримувати оптимальний гідробаланс шкіри. Пребіотики - які підтримують баланс мікробіома та зміцнюють природний бар’єр шкіри.

Вітамін С - має антиоксидантні властивості та сприяє нейтралізації впливу негативних факторів зовнішнього середовища на шкіру.

Текстура - середньої густоти гель, напівпрозорий, з перламутром. Гарно та швидко піниться. Дуже економічний в використанні.

Аромат - легкий, свіжість+цитрусові, на шкірі не залишається. Мені дуже приємний, освіжаючий.

Гель дуже делікатно очіщує шкіру, приємний та комфортний в використанні.

Цей гель чудово підійшов моїй жирній та чутливій шкіри.

Це той випадок, коли не хочеться нічого зайвого, агресивного, коли хочеться м'яко очистити та заспокоїти шкіру.

Такий гарний базовий варіант, для мене цей гель на "вихідний", коли шкіра відпочиває.

20 березня, 2025
Darina🦉
20 березня, 2025