Signal. Зубна паста "Відбілююча система".
А що ж буде за тиждень?😉
Користуючись зубною пастою Signal Integral 8, я одним оком поглядала на більш дієву ( за відгуками знайомих) "Відбілюючу систему" того ж Signal.
А от вже купила і навіть використовую аж 3 дні новопридбану пасту. Не знаю, що буде через тиждень😁, але за три дні почала помічати результат: колір емалі став не просто помітно світліший, як після Інтегралу, а став рівніше світлий. Я зрозуміла, що паста "Відбілююча система" має особливість рівномірно очищувати поверхню зуба, не лише, де щіточка дістає, а і між зубками. Це дуже важливо, адже саме затемнення між зубами роблять посмішку тьмянішою.
В складі зубної пасти "Відбілююча система" немає парабенів і цукру. Натомість, засіб може похвалитися вмістом кальцію і фтору, а ще присутній спирт. Попри всю дієвість засобу, склад дуже щадний до чутливості зубів.
На фото видно, що моє нова зубна паста має білу, густу, трішки "крейдяну" консистенцію, коли Інтеграл більш прозорий, гелеподібний і ніби легший.
Коли я розтерла на пальцях обох рук ці крапинки зубних паст, то Інтеграл вразив різким , свіжим, м'ятним ароматом , тоді як Система пахла(як мені здалося)))) м'ятним пряником. Коли змила з подушечок пальців пасту, то виявилось навпаки: після Інтегралу ледве чулась м'ята, а після Системи - просто таки морозна ментолова свіжість!
Словом, обидві пасти чудові, хоч і явно різні за формулою. Але сильніша дія і справді виявилась у пасті "Відбілююча система". Тож, кому треба швидко і свіжо сяяти посмішкою - вам до вищевказаного засобу, він точно не підведе.
Коментарі (0)