Привіт і прощавай
Мій НЕфаворит березня
Обожнюю тестувати різну парфумерію, у тому числі бюджетну. Тому, я не сноб. Дещо з Avon мені справді подобається, але трапляються промахи. Avon Attraction, нажаль, один з них. Загалом, аромат наче і приємний і на початку мені скоріше подобався, та здавався дуже тихим і ледь солодкавим. Тоді я ще не змогла сформувати своє враження. Але з часом я стала відчувати його яскравіше.
Заявлені ноти привабливі. Але я нічого з цього не відчула. Ніякої ожини або груші чи перцю. Якщо щось і є, то сверблячий мускус з амброю та приторно солодке праліне. Загалом, відчуття невдалого поєднання компонентів. Рука до нього зовсім не тягнеться... Та я також не можу сказати що він "тхне". Зовсім ні. Нудоти він не викликає, і вдихати його при помірному дозуванні в цілому приємно. Та носити на собі мені було некомфортно. Ще, як навмисно, він доволі стійкий... Коли навколо так багато прекрасних парфумів навіть у бюджетному сегменті, то навіщо розмінюватися? Тому, щоб він не займав місце на полиці вирішила від нього позбутися. Добре, що в них майже на більшість ароматів є тревел версії по 10 мл і багато клопоту з ним не буде. Таким чином, випшикую вдома на волосся - щоб остаточно напитися і не мати сумнівів у рішенні ростатися з ним (що для мене зазвичай складно🤪)...
Коментарі (0)