Від цього мусу моя шкіра в захваті..
Та й взагалі, мені здається, що його полюбить будь-яка шкіра
Тепер стали дуже популярні різні міцелярні муси. Вони значно лагідніші, ніж просто міцелярка, не забивають пори так, як неякісна гідрофілка і підходять практично усім.
Недавно такий засіб вийшов і в Re.care.
На фото я показала, як поводиться мус при очищенні шкіри. Результат мене дуже радує. Але тут в мене вся косметика еко-типу і не водостійка.
Цей мус дуже лагідний, не викликає побічних реакцій.
Мені дуже подобається його запах, він парфумований, але дуже лагідний і приємний.
На дотик мус- це як взбиті вершки, користуватися ним- одне задоволення. Підходить для чутливої шкіри.
Я його використовую кожного вечора. Але зараз не користуюся водостійкою косметикою. Тож мені цього достатньо. Потім, коли буде spf і стійкий тональний, швидше за все, мені потрібно буде доочищення.
В складі мʼякі ПАР, нема нічого агресивного.
Екстракт ламінарії з високим вмістом корисних вітамінів і мікроелементів сприяє регенерації шкіри, поліпшує її текстуру, бореться із запаленнями, надає виражену детоксикаційну дію.
Алантоїн і пантенол відновлюють гідроліпідний баланс, підвищують еластичність, підтримують необхідний рівень вологи, пом’якшують і заспокоюють.
Тож від цього мусу шкіра бере багато користі.
Коментарі (0)