Hrystja__

Від цього мусу моя шкіра в захваті..

Тепер стали дуже популярні різні міцелярні муси. Вони значно лагідніші, ніж просто міцелярка, не забивають пори так, як неякісна гідрофілка і підходять практично усім.

Недавно такий засіб вийшов і в Re.care.

На фото я показала, як поводиться мус при очищенні шкіри. Результат мене дуже радує. Але тут в мене вся косметика еко-типу і не водостійка.

Цей мус дуже лагідний, не викликає побічних реакцій.

Мені дуже подобається його запах, він парфумований, але дуже лагідний і приємний.

На дотик мус- це як взбиті вершки, користуватися ним- одне задоволення. Підходить для чутливої шкіри.

Я його використовую кожного вечора. Але зараз не користуюся водостійкою косметикою. Тож мені цього достатньо. Потім, коли буде spf і стійкий тональний, швидше за все, мені потрібно буде доочищення.

В складі мʼякі ПАР, нема нічого агресивного.

Екстракт ламінарії з високим вмістом корисних вітамінів і мікроелементів сприяє регенерації шкіри, поліпшує її текстуру, бореться із запаленнями, надає виражену детоксикаційну дію.

Алантоїн і пантенол відновлюють гідроліпідний баланс, підвищують еластичність, підтримують необхідний рівень вологи, пом’якшують і заспокоюють.

Тож від цього мусу шкіра бере багато користі.

16 березня, 2025
Hrystja__
16 березня, 2025