Ідеальна парочка
Фарбуємо брови вдома: швидко, просто, зручно
Раніше я боялася фарбувати брови самостійно, завжли думала, що це супер важко і точно не для мене.
І в цьому я дуже помилялася. Все виходить дуже легко і швидко.
Але головне знайти класну і якісну фарбу для брів.
Цього разу обрала фарбу від Joly:lab. В мене є дуже багато їхньої косметики для брів, і вона мене радує і якістю, і результатом. Тож свої брови цій фарбі я теж довірила.
До неї взяла окисник 3%. Є ще 1,8%, але я хотіла більш насиченіший відтінок.
Фарба в мене dark brown.
Брів практично немає, тому я їх часто фарбую. Але не завжди мені це ідеально виходить.
З цією фарбою не було жодних проблем.
Спочатку я перевірила шкіру на реакцію. Не було нічого , тож приступила до роботи.
Змішала фарбу з окисником 1:1. Фарба проявляє відтінок через декілька хвилин. І мені дуже подобається , що тут немає різкого запаху.
Нанесла на брови. Залишила на 15 хв ( перший раз не боялася залишати на такий час, бо перевіряла шкіру).
Потім змила вологим спонжем.
Результат мене дуже порадував. Я отримала такий відтінок, який і хотіла. Він насичений і глибокий. І нема рижинки.
Навіть на перший погляд ніби брови збільшились.
Фарба в мене тримається ~2 тижні. Це дуже хороший результат.
Таке фарбування мені дуже сподобалось. Це справді дуже легко і швидко.
А ще мені дуже допомагає паста для фарбування Joly:lab. Ніби це дрібничка, без якої можна би було обійтись... але вона дуже полегшує цей процес. І я тепер вже не можу фарбувати брови без неї. https://club.makeup.com.ua/post/48423/
Результатом фарбування я задоволена. Мені , як виглядають мої брови і їхній стан після фарбування.
Тож цю фарбу рекомендую на 💯.
Коментарі (0)