Hrystja__

Ідеальна парочка

Ідеальна парочка

Раніше я боялася фарбувати брови самостійно, завжли думала, що це супер важко і точно не для мене.

І в цьому я дуже помилялася. Все виходить дуже легко і швидко.

Але головне знайти класну і якісну фарбу для брів.

Ідеальна парочка

Цього разу обрала фарбу від Joly:lab. В мене є дуже багато їхньої косметики для брів, і вона мене радує і якістю, і результатом. Тож свої брови цій фарбі я теж довірила.

До неї взяла окисник 3%. Є ще 1,8%, але я хотіла більш насиченіший відтінок.

Фарба в мене dark brown.

Брів практично немає, тому я їх часто фарбую. Але не завжди мені це ідеально виходить.

З цією фарбою не було жодних проблем.

Спочатку я перевірила шкіру на реакцію. Не було нічого , тож приступила до роботи.

Змішала фарбу з окисником 1:1. Фарба проявляє відтінок через декілька хвилин. І мені дуже подобається , що тут немає різкого запаху.

Нанесла на брови. Залишила на 15 хв ( перший раз не боялася залишати на такий час, бо перевіряла шкіру).

Потім змила вологим спонжем.

Результат мене дуже порадував. Я отримала такий відтінок, який і хотіла. Він насичений і глибокий. І нема рижинки.

Навіть на перший погляд ніби брови збільшились.

Фарба в мене тримається ~2 тижні. Це дуже хороший результат.

Таке фарбування мені дуже сподобалось. Це справді дуже легко і швидко.

А ще мені дуже допомагає паста для фарбування Joly:lab. Ніби це дрібничка, без якої можна би було обійтись... але вона дуже полегшує цей процес. І я тепер вже не можу фарбувати брови без неї. https://club.makeup.com.ua/post/48423/

Результатом фарбування я задоволена. Мені , як виглядають мої брови і їхній стан після фарбування.

Тож цю фарбу рекомендую на 💯.

17 березня, 2025
Hrystja__
17 березня, 2025