avsash

Mayur з аргановою олією

Mayur з аргановою олією
Mayur з аргановою олією

Деякий час тому ця маска наробила шуму в соцмережах, і через ажіотаж її було майже неможливо купити, постійний sold out. Але зараз ситуація трохи стабілізувалася, тож я встигла схопити аж три баночки: дві по 250 мл і одну на 500 мл.

З брендом Mayur я знайома давно. Колись обожнювала їхні кондиціонери з кокосом та манго (до речі, треба буде знову взяти якийсь із них). А саме з арганової лінійки вже тестувала спрей, він чудово підходив для рефрешу кучерів. Тож мені було дуже цікаво спробувати ще й маску з цієї серії.

Маска має приємну та дуже густу консистенцію. Чудово розплутує волосся, після неї локони легко прочісуються, стають зволоженими та чітко сформованими. Для мого волосся вона зовсім не важка.

Для кого це важливо, маска не містить силіконів

Окремо хочу відзначити формат: упаковка велика, а сам продукт досить економний у використанні. Як на мене, за таку якість ціна просто супер)

Тепер про аромат: це чиста арганова олія, а запах у неї досить специфічний. Чомусь він асоціюється у мене з міцно завареним чорним чаєм. Але на волоссі запах довго не затримується, тож не критично.

Я не використовую жодний кондиціонер після цієї маски, її зволоження мені цілком вистачає.

З огляду на натуральний склад і бюджетну ціну, однозначно рекомендую спробувати

Mayur з аргановою олією
Mayur з аргановою олією
Mayur з аргановою олією
22 березня, 2025
avsash
22 березня, 2025