ДОГЛЯД ЗА ТІЛОМ
· ЧАСТИНА ⅠⅠ ·
Нарешті дійшли руки розповісти Вам про другу частину догляду за тілом.
Лосьйон для тіла «Super Berry» Pink
- Мені подобаються їх спреї та спреї BBW, але до лосьйонів VS я відносилась досить скептично, зазвичай там взагалі немає ніяких доглядових компонентів. Але на 14 лютого отримала такий подарунок. І була приємно здивована, що в серії Pink склади краще за класичні парфумовані Victoria's Secret. Звісно є мінеральне масло, яке я чесно не дуже люблю (але того літа користувалася суфле від Tink з агавою і шкіра відреагувала досить класно). Тут також при наявності вазеліна, мінерального масла і силіконів, шкіра відреагувала чудово. Досить ніжна текстура суфле, класно поглинається. І має неймовірно смачний аромат ягід, мені особисто схоже желейні Haribo Berries, трішки хімозно, але дуже смачно. І цей аромат тримається 3-5 годин на тілі. Очікувала гіршого, але використавши вже половину, розумію, що подарунок вдалий і класний.
- Склад: Water (Aqua, Eau), Cyclopentasiloxane, Cetyl Alcohol, Glycerin, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum, Huile minérale), Dimethicone, Fragrance (Parfum), Petrolatum, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, Stearyl Alcohol, Dimethiconol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Chlorphenesin, Carbomer, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sodium Hydroxide, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Fragaria Vesca Strawberry) Fruit Extract, Disodium EDTA Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera (Coconut) Oli, Ethylhexylglycerin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Panthenol, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citronellol, Citral.
Крем-гель для душу «Almond Milk» від The Body Shop
- The Body Shop невід’ємна частина мого життя. Я старий їх фанат (років 12-15), познайомилася з ними ще в школі завдяки однокласниці, яка привезла мені набір «Британська троянда». В грудні 2020 моє захоплення переросло в роботу на 2,5 роки. Тож сміливо можу сказати «пробувала майже все». Зараз звісно мені трішки сумно, плюс особливо коли є з чим порівняти. Сумно за старими колекціями, лімітками, дуже багато засобів зазнало ребрендингу, візуального майже всі і я сумую за старими віддушками, напевно найбільше всього за «Арганою», зараз це схоже на чорний чай з молоком. Але раніше, це була неймовірно горіхово-дерев’яна віддушка з ноткою пачулі та амбри. Але є три аромати до яких я готова повертатися вічно: Ши, рожевий грейпфрут та мигдальне молочко.
- Раніше мигдальне молочко було з медом, але в цілому на аромат це не вплинуло суттєвою. Можливо трішечки став менш солодший. Дуже делікатний крем-гель для душу з неймовірно ніжним кремово-вершковим ароматом. Ідеально підійде для чутливої шкіри і тих, хто не любить насичені віддушки.
- Склад: Aqua/Water/Eau, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Coco-Glucoside, Parfum/Fragrance, Sodium Chloride, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Sodium Gluconate, Tocopherol, Denatonium Benzoate, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract/Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid.
Цукрово-сольовий скраб для тіла "Інжир та арганова олія" Зелена Аптека
- Так-так, знову ці скраби в мене на сторінці. На холодний період вони мені дуже подобаються, делікатні, дають гарне зволоження. Зараз буду поступово переходити на інші текстури і більш абразивні засоби. Тут також додавала цукор, мені завжди мало абразиву, але кількість олійки в ньому це дозволяє. Тут досить насичений солодкий аромат інжиру, нагадав Scandal Absolu від Jean Paul Gaultier, досить приємний і парфумований.
- Склад: Helianthus Annuus Seed Oil, Sucrose, Sodium Chloride, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Oleth-5, Silica, Ficus Carica Fruit Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Glycine Soja Oil, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Propylene Glycol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Aqua, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Linalyl Acetate, Hexamethylindanopyran.
Коментарі (0)