База та порятунок для моїх рук
Подарунковий набір для догляду за руками та нігтями Shelly Professional Care Hand and Nail Set
Вриваюсь у весну з рожевими обновочками💗
Мій ментальний стан завжди можна зрозуміти по стану рук і нігтів. Коли я нервую, то мимоволі роздираю всі можливі зачіпки та куточки нігтів😓 У кого відбувається так само? Welcome to the club 🙄
Коли я все це бачу, то хочеться плакати. Але поплакали і що далі? На допомогу приходять різні живильні, пом'якшувальні і загоюючі засоби. Я завжди в пошуках дієвих і накращих, що хочеться привести руки в порядок максимально швидко.
Цього разу я зупинилась на наборі від Shelly, який ніби чекав на мене))
Набір включає два засоби, які допомагають дбати про бездоганний вид шкіри та нігтьових пластин: крем для рук та нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії та олію для нігтів і кутикули з олією суниці та вітаміном Е.
"У комплексі вони забезпечують зволоження та пом'якшення шкіри та кутикули, усувають сухість і лущення, сприяють зміцненню нігтів та запобігають їх ламкості."
Це те, що мені треба🤌
Кремчик тестувала колись в маленькому пробничку в подорожі і мені сподобалась його текстура, він поглинувся абсолютно в нуль і не залишив неприємних відчуттів. Згадала про нього і вирішила, що настав час придбати повну версію, а тут ще й в наборі з олійкою для кутикул!
🌸Крем:
- сама туба герметична, з захисною фольгою під кришкою, за це гігантський лайк українському виробнику🤌
- кремчик по текстурі легкий, але зволожує чудово і робить тонку невідчутну плівочку для утримання вологи, яка не відчувається
- поглинається швидко, можна одразу робити свої справи і не переживати, що все в руках буде жирне чи липке
- аромат крема приємний, квітковий, ніби трояндово-півонієвий, не напряжний))
🍓Олійка:
- аромат лісової сунички, як цукерки-карамельки з дитинства
- олійка в дуже зручному форматі стіка з кнопочкою для дозування засобу
- флакон не тече, можна всюди брати з собою
- зручний носик-пензлик, через який поступає олійка, він добре дозує її, нічого не поллється неконтрольовано вам на руки
- олійка не надто масна, поглинається доволі швидко для масляних форм
- чудовий склад
- економний розхід продукту, продуманий дизайн
Після користування впродовж двох тижнів що можу сказати:
- стан рук суттєво покращився
- шкіра рук виглядає здоровою, а не як гофро-папір😁
- на кінчиках пальців перестала тріскатись до крові шкіра, це просто супер для мене
-навіть поріз на пальці швидше регенерувався
- кутикула зволожена, не тріскається від всього на світі
- не відчувається стягнутість навіть після того, як руки контактували деякий з водою
В цілому, дуже приємний досвід користування новим для мене брендом. Подобається їх увага до дрібниць. Відчувається, що при розробці про нас подумали, такі ж як і ми, жінки💗
До речі, весь набір був запаяний плівкою і ущільнений картонним каркасом всередині.
Можна зі спокійною душею брати цей бокс на презент всім своїм улюбленим дівчатам💗 Це безпрограшний варіант, ще й такий пахучий і весняний!
Коментарі (0)