Spodobaieva Maryna

РОЗПАКОВКА БЕРЕЗНЯ

РОЗПАКОВКА БЕРЕЗНЯ

В цьому місяці точно не буду писати про пусті баночки, тож хоч покажу цікаву розпаковку, останній тиждень професійно витрачала кошти. Деякі засоби звісно я забула сфотографувати, бо почала інтенсивно використовувати. Надіюсь в квітні нарешті на мене нахлине велике натхнення і я про все напишу. А зараз за мною плаче магній і повноцінний сон.

РОЗПАКОВКА БЕРЕЗНЯ

В мене потихеньку закінчуються засоби для волосся і я заздалегідь почала дивитися, що ж там цікавого є на ринку. І цей корейський бренд зацікавив мене найбільше. Дівчата, якщо ви побачите їх склади, самі все зрозумієте.

• Кондиціонер для волосся "Білий мускус" Kundal Honey & Macadamia Treatment White Musk;
  • Шампунь для волосся "Бурштинова ваніль" Kundal Honey & Macadamia Amber Vanilla Shampoo для пошкодженого волосся;
  • Шампунь для волосся Kundal Anti-Hair Loss& Scalp Care Scalp Shampoo Cherry Blossom, давно хотіла спробувати кофеїнові шампуні;
  • Есенція для регенерації і зволоження волосся Daeng Gi Meo Ri подарували;
  • Відлущувальна маска для ніг із перцевою м'ятою Beauty Formulas, люблю такі засоби;
  • Станок для гоління Gillette Venus Simply 3 Miami, шукала заміну без подушочок, вийшло придбати з гарною знижкою.
  • Набір мініатюр, 12 продуктів ROUND LAB Stick Pouch Kit, чому я не побачила його раніше, тут просто все, що я хотіла спробувати. Візьму з собою в дорогу;
  • Labello Over Night Care з лавандою, одним словом Nivea для іншого ринку, цікавий склад, в мене бальзами - це розхідник;
  • Blistex Ultra SPF 50+ готуюсь вже до літа, цікаво спробувати, бо ступінь захисту класний, бо пам’ятаю свої губи в той спекотний тиждень 40+;
  • Ензимна пудра Fraijour Retin-Collagen 3D Core Powder Wash, люблю їх пудри в дорогу, цю ще не брала, тож цікаво. Думала взяти свою від Medi-Peel, але враження про неї не дуже, зберуся з думками і напишу;

Хотіла почати писати про добавки, але виходить не допис, а наукова стаття. Хочеться максимально відкрито і згадати все, так і лежить допис про пробіотики на 8 сторінок.

• Lake Avenue Nutrition, лютеїн, 20 мг, брала разів 5, дуже класна добавка. «Допомагає чіткіше бачити, як світ котиться в п.»
  • Nature's Way, плоди вітекса, 400 мг, чудово допомагає зменшити біль і набряклість в період критичних днів, маю дома постійно. Бо коли побачила склад «Таміпулу» стало погано.
  • Solaray, Total Cleanse, суміш для очищення лімфи, взяла на заміну «Лімфомізоту» цікаво, як спрацює;
  • NOW Foods, Super Primrose, олія примули вечірньої, 1300 мг, до вітексу, розкішна добавка.
  • Nutricost, котячий кіготь, 1000 мг, імуностимулятор, тут одним словом не обійдешся, але це не перший досвід, точно можу сказати вона працює.
  • Косметичка Miine, тут в мене грішок, бо категорія косметичок в мене в списку «no-buy», але я не змогла пройти повз, дивилася на неї місяць назад, вона мене точно чекала;
  • Щітка-шабер для шкіри голови сіра Cosmo Shop, нарешті заміню свою від Masil, дуже сподобався колір, плюс хотіла суцільну, щоб нікуди не затікала вода;
  • І пробник шампуню в подарунок Barbarian Hair Shampoo «Daily Care», приємний комплімент до замовлення.

Надіюсь було цікаво, всім мирного дня.

17 березня, 2025
Spodobaieva Maryna
17 березня, 2025