Моє ароматне «Я», якби я була чоловіком...
мій УЛЮБЛЕНИЙ чоловічий аромат
Якби я була чоловіком, то без сумніву моїм улюбленим ароматом став би Prada L'Homme. Це не банальний «саважоподібний» свіжак, а парфум із зовсім іншим характером. Розкішний, пудровий, деревний, ледь-ледь солодкий і водночас свіжий. Нота ірису — одна з моїх улюблених у парфумерії. Вона додає аромату вишуканості та привабливості.
Завдяки незвичним нотам цей аромат абсолютно небанальний. Коли я вперше його почула, в мене виникла чітка асоціація з прохолодним чорним чаєм із молоком, краплинкою цукру та кубиками льоду, поданим на білій, свіжо випраній скатертині. Пізніше, побачивши піраміду, я зрозуміла, що нота Мате може давати цей ефект «чайності», а кардамон відчуття "холодку".
Ця асоціація збереглася й донині: прохолода, чистота, повітря, свіжість, доглянутість. Попри свою легкість, аромат ще й стійкий та шлейфовий, що для свіжих композицій — скоріше виключення. Тому не варто з ним переборщувати.
Розумію, що це дуже суб’єктивно, але вважаю його безпрограшною покупкою навіть всліпу, бо його неможливо не любити! Я не бачу в ньому жодного недоліку. Витончений і універсальний, ідеально збалансований — підійде будь-кому та в будь-якій ситуації: на свято, прогулянку, в офіс, незалежно від сезону чи віку. Аромат поза часом. Справжній must-have!
Я просто у захваті від нього й іноді навіть сама краду у чоловіка. До речі, хоч у нас різні смаки, та він його також його обожнює! У нього він в топ-3 улюблених:)
Тому, як бачите на фото, довелося взяти ще один флакон - вже "сотку", щоб підсвідомо не економити цей ШЕДЕВР!
На мою думку, він дуже недооцінений, бо про нього не говорять так часто, як він на те заслуговує. На слуху зазвичай інші аромати. Але я дуже рада, що дізналася про нього!
Коментарі (0)