Чистикова Дар'я

Захисна маска для фарбованого волосся "Гранат-кератин"

Захисна маска для фарбованого волосся "Гранат-кератин"

Останнім часом моє волосся потребувало додаткового догляду, особливо після оновлення кольору. І ця масочка стала чудовим доповненням до шампуню та бальзаму з цієї ж лінійки.

Поживна, дієва та бюджетна – ділюся враженнями далі ⬇️

Маска представлена у зручній пластиковій банці (250 мл) із додатковою захисною мембраною. Дизайн повторює інші засоби лінійки для фарбованого волосся — зображення гранату на чорному фоні.

Консистенція дуже густа та поживна, схоже вершкове масло.

Аромат приємний, фруктово-вершковий, не різкий і не нав’язливий. На волоссі залишається легкий шлейф, але ненадовго.

У складі присутні зволожувачі (гліцерин, сорбітол), живильні олії (авокадо, льону) та гідролізований кератин для зміцнення волосся. Додатково є антиоксиданти (вітамін Е, екстракт гранату) і полімери, що захищають від ламкості та додають гладкість.

Не містить SLS, SLES, парабенів 👌

Рекомендований час витримки 5-10 хвилин. Особисто я не фанат довгих процедур, тому 5 хвилин – мій максимум.

Зазначено, що маска підходить для щоденного застосування. Для мого волосся це забагато зволоження (накопичувальна дія у неї точно є), тому я користуюся нею двічі на тиждень, у решту днів – бальзамом.

На відміну від бальзаму, маска більш концентрована – добре лягає на волосся і не тече. Змивається відносно легко та швидко, принаймні особливої різниці із часом змивання бальзаму я не помітила.

Результат відчутний одразу:

✅ волосся гладеньке, м’яке та еластичне

✅ розчісується легко, гребінець ковзає без зусиль

✅ не обтяжує, волосся легке та розсипчасте, не пухнасте

✅ колір змивається повільніше і плавніше, що при моєму щоденному митті великий плюс.

Радикально на мої посічені кінчики не вплинула, хоча позитивні зміни є. Та і загалом волосся виглядає доглянутим, ефект мені подобається.

Це моя перша маска від Tink і знайомство вийшло дуже вдалим! Думаю спробувати й інші варіанти 😉

А ви знайомі з масочками для волосся від Tink? Які враження?

17 березня, 2025
17 березня, 2025