Хто сказав, що це тільк и для нього?))
Чоловічий догляд, від якого в захваті і я. Тестуємо Barbarian разом з хлопцем.
Ще на 14 лютого я взяла на порадунок своєму бородачу 2 продукти:
1) Пінка для обличчя та бороди Barbarian Beard Foam Gentle Cleanser
2) Крем для обличчя зволожувальний Barbarian Face Cream "Hydra Protect"
(Тип шкіри хлопця - жирна, чутлива. Від агресивного вмивання пересушуються щоки і лінія бороди, вноді виникає лущення та подразнення. Т-зона жирна з розширеними порами.)
І ось через місяць користування що можу сказати:
Про пінку для вмивання:
Активні інгредієнти: апельсин, аргінін, молочна кислота, пантенол, розмарин.
Пінка ніжна, дозатор робить гарну стійку текстуру. Пахне чудово і пряно - апельсином і розмарином. Гарно очищує від забруднень, помітно заспокоює, не пересушує і гарно матує шкіру. Після вмивання немає відчуття печіння чи стягнутості навіть на обвітреному обличчі. Бороду теж гарно освіжає і промиває, на вигляд вона стає більш шовковистою і доглянутою.
Флакончик великий, доволі стильно виглядає. Класний і не перегружений склад. Розхід засобу дуже економний, вистачить надовго.
Я теж періодично тягаю цю пінку для вмивання)) Дуже подобається цей аромат, зранку чудово бадьорить) У мене комбі тип шкіри і теж дуже комфортні відчуття на шкірі після вмивання. Делікатна і дієва👍
Про крем:
Він взагалі дуже порадував!
Я знаю, як мій хлопець ПРОСТО НЕНАВИДИТЬ всі кремові текстури, які відчуваються на обличчі. Це завжди бій з тінню)) Він витримує будь-який крем на обличчі максимум 20хв і йде змивати, бо йому все противне жирне і заважає🙈 Ну і я його розумію звісно)) А скільки подарованих йому кремів (різного цінового сегменту) вимушено пішло мені на тіло - це не порахувати😂
А тут відбувся метч! Цей крем дуже швидко поглинається майже в нуль, не блищить, "не заважає на обличчі", не слизький, не липкий. Аромат в нього дуже тонкий, чайний, не такий як у пінки і дуже швидко вивітрюється.
Зручний помповий дозатор, видавлюється ідеальна порція крему рівно на одне повноцінне використання. І флакончик теж стильний і мінімалістичний.
І от наскільки чоловіча шкіра - вдячна матерія))
Буквально з декількох днів! використаня пінки і крему з обличчя заспокоїлись точкові запалення, освітлились і трохи стягнулись пори, повністю пройшло лущення навіть з урахуванням стійких морозів і сухого повітря в примішеннях. Ну як так?))
Мої враження від крему:
Я теж тиждень користувалась цим кремом, коли закінчився мій. І він дійсно класний, чудовий базовий догляд без зайвого обтяження🔥
Мені підійшов чудово, не жирний, приємний на дотик, швидко поглинається, гарно розподіляється і навіть не скочується! І немає і близько аромату чоловічого догляду, абсолютно нейтральний. Гляньте яка класна текстура😍
Я вже задумуюсь його і собі придбати, правда)) Закривати всякі сироватки - ідеальний варіант!
Так що раджу придивитись до цих двох баночок всерйоз)
Коментарі (0)