Огляд ефірної олії лаванди від Квіта
мій найулюбленіший бренд ефірних олій
Це моя найулблена ефірна олія з багатьох варіантів які я пробувала. Ефірна олія постачається в акуратній коробочці ніжно-фіолетового кольору, що одразу асоціюється з ароматом лаванди. Дизайн упаковки мінімалістичний, але водночас стильний: на ньому зображені гілочки лаванди та є необхідна інформація про продукт. Це просто з першого погляду настроює на релакс. Сам флакон — це класичний темний скляний флакон з дозатором, що запобігає швидкому випаровуванню олії та зберігає її властивості.
На упаковці зазначено, що олія на 100% натуральна , що є великим плюсом для тих, хто цінує якісні натуральні продукти. Відсутність синтетичних добавок гарантує чистоту аромату та користь при використанні.
Олія має приємний, м'який, природний аромат лаванди без хімічних ноток. Він не різкий, а досить ніжний і глибокий, із заспокійливим ефектом. Аромат ідеально підходить для розслаблення, медитацій, ароматерапії або використання перед сном. Я просто в захваті. Саме цього бренду ефірна олія якась більш ніжна, не така різка як в інших.
Олія лаванди має широкий спектр застосування:
Ароматерапія – декілька крапель у дифузор або аромалампу допомагають створити атмосферу спокою та гармонії.
Для сну та релаксації – можна додати краплю на подушку або в теплу ванну, що допоможе розслабитися та покращити якість сну.
Для догляду за шкірою – лаванда має антисептичні властивості, тому її можна використовувати для заспокоєння подразнень або дрібних висипань (в розведеному вигляді з базовою олією).
Для масажу – в комбінації з базовими оліями чудово знімає напругу в м’язах та стрес.
Для очищення повітря – капнувши кілька крапель у воду для прибирання, можна отримати приємний свіжий аромат у домі.
НІКОЛИ НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ ЕФІРНУ ОБІЮ БУДЬ ЯКИХ МАРОК ЧИ ТИПІВ ОДРАЗУ НА ШКІРУ - ЦЕ МОЖЕ ПРИВЕСТИ ДО ОПІКІВ ШКІРИ!. ТІЛЬКИ В РОЗВЕДЕНОМУ ВИГЛЯДІ.!
Переваги які я виділила саме в цій олії цього бренду квіта
100% натуральний склад
Приємний, не різкий аромат
Універсальність у застосуванні
Недоліки
Маленький об'єм (5 мл), хоча для ефірної олії це стандарт
Дозатор подає краплі повільно, але це може бути й плюсом, оскільки запобігає перевитраті, але і мінусом бо треба чекати щоб накапало.
Коментарі (0)