Biolinelab Shower Cream Gel
Крем-гель для душу "Лаванда та пачулі"
Придбала новий для себе засіб для душу. Ніколи раніше не звертала уваги на цей бренд, але стояла біля каси в магазині, ціна була дуже бюджетна, великий об'єм та доволи натуральний аромат лаванди. Я не люблю лаванду, але купила його для людина, яка дуже любить - тому точно знала, що сподобається. Взагалі не дуже розумію, як можно зробити поганий гель для тіла, хіба що мені може не сподобатись запах - але це все дуже суб'єктивно. Але в цілому, в мене небагато запитів для гелів для тіла - вони повинні гарно очіщати шкіру, не пересушувати, давати достатньо піни та гарно пахнути, бажано залишаючі аромат на шкірі на деякий час. Нічого особливого я більше не очікую.
Крем-гель для душу "Лаванда та пачулі" Biolinelab Shower Cream Gel знаходиться у білому матовому пакуванні з пластика. Засіб бюджетний, тому я не буду придиратись до того, що пластик флакона не дуже щільний, бо флакон приємно брати до рук та він непогано вписується на поличку у ванній кімнаті. Об'єм 400 мл і це прям класно, бо я приймаю душ кожен день, іноді по декілька разів і в мене розхід такіх засобів завжди дуже великий - тож я обираю майже завжди великі флакони з засобами.
Всередині знаходиться крем-гель молочного світло-фіолетового кольору.
Консістенція гелю не дуже густа, але він дає багато піні під час використання. Гарно очіщує шкіру, не пересушує та не викликає ніяких подразнень. Аромат дійсно класний, натуральний, трав'янистий, не солодкий - схожий на аромат масла лаванди с мого дитинства, якій мама періодично розкладало по шафам з речами. Він заповнює собою увю ванну кімнату під час використання та на невиликий час залишається на шкірі. Зайде всім поціновувачам лаванди.
Крем-гель мені сподобався, тепер хочу ще придивитись на іншіх ароматів у лінійці.
Коментарі (0)