Мій новий ідеал ьний зволожувальний крем
Bioderma Sebium Hydra Moisturising Cream
Хоч і виробник рекомендує його для жирної шкіри, я використовую для нормальної, що навіть схильна до сухості. Мені здається, що для жирної він навіть не дуже підійде.
Закриваю ним пілінги, використовую здебільшого як вечірній, але інколи можу і як денний. Не знаю як буде літом, але для зими та вже перших теплих днів весни він мені підійшов ідеально..
Крем має приємний, трохи огірковий аромат, що швидко зникає.
Склад, нажаль, не ідеальний. ethylhexyl palmitate – ефір, що на 4 місці у складі, аналізатори визначають як комедогенний. Також у складі є силікон.
Оскільки, комедогенність – штука доволі індивідуальна, я вважаю треба пробувати. Моїй шкірі цей крем підходить, не зважаючи на не ідеальний склад. Пори не забиває, прищі не викликає.
Текстура досить жирна, але в той же час легка. Крем гарно наноситься, розхід невеликий. Але впитується він не миттєво, тому як крем під макіяж не підійде, хіба що ви маєте вранці зайву годинку.
Я користуюсь цим кремом вже більше місяця, нових висипань він не викликав. Чудово підходить, щоб закривати пілінги. Моїй чутливій шкірі підійшов, він не подразнює її, а навпаки, заспокоює.
Як на мене, це дуже класний, базовий крем з дуже приємною ціною. Сьогодні замовила вже 2гу упаковку. Першого мені вистачило майже на 2 місяці, якщо точніше, то на 1,5 місяці щоденного використання.
Очікуйте в наступній розпаковці ;)
Коментарі (0)