Hrystja__

Подарунок від сестри

Подарунок від сестри

В наборі крем міні-формату і бальзам для губ.

Набір виглядає дуже естетично в пакуванні, тож це дуже гарна ідея подарунку. Він точно сподобається всім.

А запах- це окремий вид насолоди. Ви захочете його нюхати постійно.

Подарунок від сестри

Крем має 45 мл. Це ідеальний варіант для сумочки. Мені взагалі більше подобаються мініатюрки...тоді крем не встигає набридати.

Запах нереальний. На шкірі я його чую ще ~20 хв.

Крем має злегка жовтуватий відтінок. Має живильну текстуру, але сам не жирний, швидко поглинається і не залишає липкості.

• Екстракт манго зволожує, заспокоює, прибирає почервоніння та пігментацію, захищає від ультрафіолетових променів.
  • Олія ши пом’якшує і зволожує, загоює пошкоджені ділянки, глибоко живить. Вона стимулює вироблення колагену, чим уповільнює процес старіння шкіри.

Я теж дуже люблю бальзами для губ Tink. Ціна досить бюджетна, але отримуєш гарне зволоження. А ще він цілком може замінити блиск для губ.

Цей бальщам не виняток. В нього теж злегка жовта текстура, а ще блискітки, які дуже класно переливаються на сонці. Він взагалі мені чимось нагадав Clarins lip perfector 021.

Бальзам захищає губи від обвітрювання та інших несприятливих зовнішніх чинників. Зволоження тут настає дуже швидко.

Формула збагачена олією виноградних кісточок та жожоба, а також вітаміном Е. Вони дарують миттєву свіжість і комфорт, комплексний догляд і

захист.

Мені подобається, що він не липкий, і я його не відчуваю на губах. А ще солодкий на смак...і я ледь стримуюсь, щоб не облизати губи.

Таким подарунком я дуже задоволена. Тут є все те, що завжди стане в нагоді.

18 березня, 2025
Hrystja__
18 березня, 2025