Маска - Паста з мʼякот тю перця | Erborian
Хто ти сьогодні: Сеньйора Морква чи Сеньйор Помідор? 😁
Всім привіт! 💕 Назбиралось дуже багато семплів , тому зараз активно все тестую , і ось сьогодні відома маска паста для обличчя від корейського бренду Erborian 🤩
Від цього бренду маю чи мала різні тонуючі засоби : Cc cream, Bb cream , Super BB. А от маску пробую вперше? Які враження і чи є ефект з першого разу ? Давайте дивитись 🫧
🌶️
Сама маска цікава тим , що її головний компонент - мʼякоть червоного перцю 🌶️
Консистенція дійсно як паста або як томатна паста 🥫 з дрібним шиммером (див.фото)
Запах : пахне травами як корейські засоби та саме червоним перчиком , але аромат помірний , лагідний.
✨
Наноситься маска легко , в пробричку всього 1.5 мл, але цього навіть забагато мені , я намазала жирненько наскільки це можливо і залишила маску на 15 хвилин.
✨
Вона не пече , перші хвилини трошки пощипує, але дуже лагідно .
✨
Змивається маска просто , я думала через колір та консистенцію її буде важко змити , але ні, вона легко змивається теплою водою навіть без спонжа.
🤩
В мене зараз шкіра не в ідеальному стані, і після хвороби ще приходить в норму , і після жахливого набору Скінбар (все хочу про нього написати), тому давайте подивимось що з обіцянок виробника вже є після першого використання 🤩
Red Pepper від бренда Erborian:
- дарує моментальне відчуття зволоженості - 🌿 так, не дивлячись на текстуру пасти, маска дає гарне зволоження 💦
- вирівнює колір обличчя - думаю так, почервоніння посвітлили ✨
- робить шкіру гладенькою, пружною і еластичною - є якийсь легкий Плампер ефект ✨
- делікатно відлущує ороговілі часточки - не було ніяких лушпинок, перевірити це не можу , але ефект як після легкого пілінгу є ✨ (див. Пунктик про освітлення);
- розгладжує мікрорельєф шкірного покриву - як Пілінг думаю так.
- знижує вироблення меланіну - не можу це перевірити;
Загалом, навіть першого використання маска виконує обіцянки , думаю якщо користуватись курсом (виробник радить 2 рази на тиждень), то ефект буде краще . В мене не виражені пори , але після маски стали взагалі непомітними та чистими.
Було цікаво познайомитись з такою маскою , і виглядпє вона на обличчі цікаво 😁 не впевнена щодо 50 мл, а от 20 мл я б взяла , тим паче маска дуже економна у використанні.
Ви пробували таке ? 🌶️
Коментарі (0)