olenarom

Pyunkang Yul тонер-педи

Pyunkang Yul тонер-педи

Тонер-педи Pyunkang Yul - зручний варіант для зволоження і масажу шкіри, якщо під рукою немає маски чи тоніку. Мені сподобалися заспокійливі педи, як самостійний засіб, так і в багатошаровому нанесенні з сироваткою та кремом з spf. У мене нормальна шкіра з віковими змінами, педи Pyunkang Yul я спробувала у пробному зразку, м'який матеріал та легка, не липка есенція однозначно роблять їх must buy-засобом, хоча б для затесту чи дорожнього варіанту.

Далі, детальніше про самі педи та ефект 🤍

Пробний зразок заспокійливих педів Pyunkang Yul - це саше з відміткою для відриву, в якому есенції/тонеру 8мл, а педів 2 шт.

Але, сюрприз, у мене були 3 педи в упаковці, приємний бонус, по відгукам не бачила, щоб таке зустрічалося

Формат, текстура педів - доволі великі, d=8 см, з бавовни, тонкі, як 1 шар ватного диску, не рвуться в руках. Одна сторона гладенька, друга має рельєфну поверхню. Есенція/тонер звичайна, не липка, як завжди, педи добре нею просочені

Аромат - відсутній, можливо, трохи натяк є на косметичну віддушку, але треба добряче принюхатися

Спосіб використання - після вмивання протерти шкіру рельєфною стороною, потім гладкою

Я використала педи Pyunkang Yul за останні 3 дні, бо закінчився улюблений тонер Skin1004, наносила після ензимного пілінгу замість маски та в якості тонізації шкіри зранку.

Матеріал педів комфортний, лагідний до шкіри, рельєфні подушечки доволі відчутні, виходить легкий масаж та очищення, гладка сторона взагалі дуже ніжна

У мене нормальна, тонка шкіра з пігментацією і я не пропускаю етап тонізації і взагалі люблю багатошаровий догляд

Після вмивання з гелем зранку це додаткове зволоження, яке розгладить заломи після сну, а нанесення після пілінгу - заспокоєння та запобігання процесу дегідратації

Як варіант, такий набір семплів можна сміливо взяти в дорогу, займають мало місця, але допоможуть освіжити та зволожити шкіру 🤍

18 березня, 2025
olenarom
18 березня, 2025