Гідрогелева маска для обличчя | Еліксир молодості
Joko Blend
Важко передати, наскільки я полюбила гідрогелеві масочки. Вони просто фантастичні: дієві, гарні, зручні (за альгінатні у плані використання та нанесення, хоча я їх теж люблю ❤️).
Сьогодні хочу розповісти про чергове відкриття – масочку "Еліксир молодості" від Joko Blend. Про неї далі ⬇️
У мене повнорозмірний варіант цієї масочки, тобто прозоре пластикове відерце об'ємом 200 грамів. Що дуже вигідно, адже вистачить її аж на 10 використань.
Присутні всі на наліпки, інформація на українській та англійській мовах, додаткова пластиковий обмежувач по відкриттю кришечки.
Виглядає як дрібний порошок, дуже легкий і летючий. Нюхати прямо з банки не варто 🤭, але в замішаному вигляді аромат приємний, фруктово-косметичний.
У складі з корисного:
🔸️ Glucose (Глюкоза) – зволожує шкіру, покращує її тонус і сприяє збереженню вологи.
🔸️ Sodium Alginate (Альгінат натрію) – отримується з морських водоростей, утворює гідрогелеву текстуру, зволожує і заспокоює шкіру.
🔸️ Sodium Hyaluronate (Гіалуронат натрію) – одна з форм гіалуронової кислоти, притягує та утримує вологу в шкірі, надаючи їй пружності.
🔸️ Glycerin (Гліцерин) – потужний зволожувач, що допомагає утримувати вологу та робить шкіру м’якою.
🔸️ Caviar Extract (Екстракт ікри) – джерело амінокислот, вітамінів і мікроелементів, сприяє живленню та відновленню шкіри.
Як використовувати?
Якщо подібні гідрогелеві масочки для вас в новинку, вам знадобитися вода, посуд, де буде зручно все змішати, та, бажано, ваги для вимірювання води.
Масочка наноситься на сухе очищення обличчя, тому радже зробити все необхідне до замішування масочки☝️
Далі строго слідуйте інструкції: на 70 грамів води потрібно 20 грамів маски у сухому вигляді.
Головне, як на мене, у цьому ділі швидкість та посуд із широкими бортиками для інтенсивного перемішування.
Також раджу наносити її товстим шаром, так вона знімається цільним пластом і не рветься.
Враження від використання
Як і казала, гідрогелеві маски трохи зручніші за альгінатні – вони щільніші, менш текучі, та відчуття на шкірі просто класні.
Ще один приємний бонус – у маски є дрібні блискітки. Виглядає вона дуже гарно:
Під час використання легенько холодить, що особливо приємно вранці. Знімається суцільним шаром (перевірено 10-ки разів). До речі, я не уникаю зони губ – мені так комфортніше.
У результаті масочка дає:
💛 Глибоке зволоження – шкіра м'яка, гладенька, пружна.
💛 Освіжаючий ефект – обличчя виглядає відпочившим та сяючим.
💛 Жодної липкості – це для мене важливо!
💛 При регулярному використанні дрібні зморшки стали менш помітними, а шкіра більш підтягнута.
Після кожного використання відчутт я просто вау! Якщо ще не пробували гідрогелеві маски – обов’язково, наголошую, обов'язково спробуйте! Цю, зокрема ❤️
Коментарі (0)