Hrystja__

Румʼяна Kylie

Румʼяна Kylie

Дуже хотіла я спробувати ці розрекламовані румʼяна. Замовила...і при транспортуванні вони розбилися.

Це було моїм першим розчаруванням. Але все вирішилось максимально в мою користь, тож я не дуже розчарувалася.

Румʼяна Kylie

Після спресування вони виглядали краще, це я вже тривалий час ними користувалася. І тепер потрібно спресувати знову.

Я не стала випробовувати спресування спиртом чи подібними методами. Чоловік купив в будівельному магазині прес за 50 грн...і спресував: швидко, легко.

Відтінок показала при природньому і штучному освітленні. В мене 334 pink power, і це не самий вдалий відтінок. Його на шкірі не видно, взагалі. Потрібно докласти багато зусилля і нашаровувати, щоб хоч якийсь був результат. З вечірнім макіяжем їх брати взагалі не варіант. Літом також. Не знаю, як з іншими відтінками...але цей точно нікуди не годиться.

А ще вони зовсім не стійкі. Пів години і їх нема. Бронзер і хайлайтер є, а румʼян нема...тож вигляд макіяжу не найкращий🤦🏻‍♀️.

В мене є бюджетні румʼяна Catrice...то Kylie з ними навіть змагатися не можуть.

Хоча текстура в них досить класна, шовкова і гарно тушується. Але стійкості нема. Пігментації в даному відтінку також.

Тож, хто шукає якісь класні румʼяна, на всі випадки макіяжу...цей відтінок точно не варто обирати.

18 березня, 2025
Hrystja__
18 березня, 2025