Succor Super Volume Energy Shampoo
Якщо ваше волосся тонке і не вистачає пишності, цей шампунь може стати вашим новим улюбленцем. Ділюся своїми враженнями та корисною інформацією!
Обʼєм: 240,400мл
Виробник: Україна
Тип волосся: всі типи волосся
Призначення: для блиску, для об'єму, живлення, зволоження, очищення
🧴 Упаковка
Шампунь має стильний дизайн – матова помаранчева баночка з чорним дозатором. Дозатор працює ідеально, нічого не підтікає, і що важливо – він зручний у використанні. Вся необхідна інформація на упаковці є, а логотип виглядає дуже преміально.
💧 Консистенція та аромат
Сам шампунь рідкий, тому добре розподіляється по волоссю. Запах нейтральний, що особливо сподобається тим, хто не любить сильних парфумованих ароматів у догляді.
🧪Що всередині? (коротко про склад)
🔹 М’яке очищення без агресивних сульфатів.
🔹 Комплекс із 4 видів гіалуронової кислоти – глибоко зволожує та захищає від сухості.
🔹 Гідролізований колаген, кератин і білки пшениці – зміцнюють волосся та додають об’єму.
🔹 Пантенол – робить волосся товщим і гладкішим.
🔹 Ніацинамід – стимулює ріст здорового волосся.
🔹 Plantasens Olive LD – додає блиск і доглянутість без обтяження.
📝 Як правильно застосовувати, щоб отримати максимальний об’єм?
1️⃣ Нанесіть шампунь на вологе волосся, спочатку розподіливши між долонями.
2️⃣ Масажуйте тільки шкіру голови – довжину очищати не потрібно, піна сама стече вниз.
3️⃣ Не змивайте відразу! Дайте активним компонентам попрацювати хоча б 1-2 хвилини.
4️⃣ Ретельно змийте теплою водою (не гарячою, щоб не пересушити волосся).
5️⃣ Для максимального ефекту використовуйте маску з цієї серії.
🤍 Мої враження
✔️ Шампунь чудово очищає, але при цьому волосся не пересушене.
✔️ Після висушування помітний об’є м і легкість – волосся ніби стало більше!
✔️ Волосся довше залишається свіжим.
✔️ Немає відчуття липкості або обтяження.
У мене волосся саме по собі не дуже пишне, але після цього шампуню я ходжу справжньою львицею! 🦁
Якщо шукаєте шампунь, який додасть пишності, блиску та здорового вигляду без агресивних компонентів – Succor Super Volume Energy Shampoo вартий уваги!
Коментарі (0)