Аніта

Шампунь від жовтизни для освітленого волосся від Succor

Шампунь від жовтизни для освітленого волосся від Succor

Ось уже кілька років я фарбуюсь в техніці Airtouch з плавним переходом від натурального кольору до світлих кінців. Мені подобається такий метод, тому що він дозволяє відрощувати волосся, мати гарний малюнок освітлення, і великий плюс такого фарбування - я його роблю раз на півроку. Найбільша проблема за такої схеми - підтримання чистого блонду, без жовтизни. Якщо ви вирішили пофарбувати своє волосся в блонд потрібно бути готовим до додаткових витрат. Це і особливий догляд, і шампуні нейтралізатори жовтизни та маски, а також олії. Волосся після знебарвлення більш вразливе і вимагає підвищеної уваги.
Один із етапів збереження кольору - це миття волосся фіолетовими шампунями. Іншими словами - це домашнє тонування, яке для мене є невід'ємною частиною по догляду за волоссям.

Але знайти той, який не буде коштувати всі гроші світу і при цьому усувати неприродний жовтуватий відтінок досить непросто. Я перепробувала багато фіолетових шампунів. Ділюсь з вами тим, який показав себе краще за інших - шампунь-нейтралізатор жовтизни від Succor. Шампунь призначений для легкого тонування волосся під час кожного миття голови.

Формат шампуню мені подобається тим, що його без побоювань можна нанести на коріння волосся і воно не стане жирнішим. Шампунь не потрібно тримати довго, на відміну від бальзамів та масок. Мені 2-3 хвилини вистачає. Максимум тримала 5 хвилин. Використовую я його десь раз на тиждень, для мене це оптимальний варіант для підтримки гарного кольору волосся.

Користуватися ним дуже легко. Флакончик гарний, має елегантний та стильний дизайн, є дозатор для зручності. Додатково йде у картонній коробці. Консистенція шампуню середньої густоти, із приємним косметичним ароматом. Пінеться чудово і легко змивається теплою водою. Загалом у рекомендаціях щодо використання пропонується використовувати рукавички. Але я жодного разу їх не надягала і можу відзначити, що руки не фарбуються зовсім. Також засіб не фарбує ванну. Після шампуню обов'язково наношу маску для волосся, щоб зволожити волосся, тому що шампунь трохи підсушує їх.

Результат помітний відразу після першого використання - волосся набуває красивого благородного холодного відтінку блонду, він сріблястий, я б навіть назвала його перламутровим і головне без жовтизни. Результат мені дуже подобається. Волосся після використання на вигляд красиве і блискуче, а на дотик м'яке і шовковисте. Витрата у шампуню дуже економічна, його вистачить надовго. Одним таким флаконом я користуюсь майже півроку. Я вважаю, що це чудовий шампунь, де гарне співвідношення ціна та якість. Цілком впевнено його рекомендую, думаю блондинки гідно оцінять його.

20 березня, 2025
Аніта
20 березня, 2025