Зволожуючий т онер Pyunkang Yul Essence Toner
Корейський виробник з натуральними компонентами
Вперше замовила цей тонер за рекомендацією подруги. Вирішила спробувати у форматі 100ml, хоча на сайті доступні і менші формати у розмірі 30ml.
Перше, що мені сподобалось у цьому тонері це його склад. Дуже хороші компоненти, натуральні та безпечні. Без консерватнів та запаху, що для мене важливо. Основні складові це аргінін, екстаркт астрагалу та рослинні екстракти.
Баночка дуже компактна та зручна. Можна вмістити в будь-яку косметичку. Тонер має водяну консистенцію, злегка густу. Розхід мінімальний, потрібно декілька капель. Я наношу одразу на шкіри пальцями, не ватним диском. Як на мене, диск вбирає дуже багато засобу і не передає його на шкіру обличчя.
ПІсля вмивання наношу тонер, по ньому сироватку і крем. Макіяж лягає гарно. Навіть якщо одразу по тонеру наносити, усе ок. Липкості не залишає. Навіть якщо здається що залишає липкість, це на лічені хвилини. Вииробник запевняє, що тонер зволожує, відлущує ороговілий шар, зменшує пігментацію та сліди шрамів.
По загальним враженнях можу сказати, що треба розуміти, що тонер це еліксир. Це один з етапів догляду. Його основне завдання відновити природній PH та зволожити шкіру. Тонер від Pyunkang Yul Essence Toner з цим чудово справляється. За свою ціну хороший засіб, як на мене вартий уваги. Він забирає відчуття стягнутості після вмивання, зволожує, та робить обличчя свіжим та доглянутим.
Коментарі (0)