Viktoriz. Бамбукова зубна щітка "Ніжність та турбота про ясна".
Тисяча компліментів, не зважаючи на один мінус.
Зубні щітки бренду Viktoriz , як всі товари, які люблю, купую мінімум по 2 штуки. Щетинки вибираю м'які, тому наразі закупилась двома рожевенькими щіточками із серії Florida.
Але на фото покажу одну , тому що з першою я поступила і необачно, і не розумно , і не по дружньому...😳
Відразу почну зі вражень від використання товаром. Щіточки складаються з 99,9% натуральних матеріалів. Тож піклуються не лише про здоров'я зубів, ясен і вцілому всієї порожнини рота, а і про навколишнє середовище. Ручка з бамбуку зручної форми, не ковзає у руці при користуванні нею. Дуже м'які ворсинки рожевого кольору мають надтоненькі але пружні кінчики. Тож щітка чистить не лише легкодоступну поверхню зубів, а добре проникає і між зубками.
Я хоч і вибираю завжди м'які щітки і зубну пасту для чутливих зубів, та всеж інколи, в профілактичних цілях люблю додати до пасти трішки солі "Екстра". Знаю, що це корисно для зубів і ясен. Але, звичайно ж, це травматично для моїх щіточок.
Перша із двох "рожевеньких" скоріш за все і не витримала таких сольових процедур. Одного разу, почавши процес чистки зубів, відчула в роті присутність якихось чи то шматочків щітки чи (о! Ні!..) пломби🫣. Придивившись , зрозуміла, що то ворсинки щітки. Тож, не довго думаючи, я викинула зіпсовану щітку і взяла іншу. Але те ж саме вийшло і з нею.
Відразу хочу наголосити, що щітки тримались купки доволі довго, сіль я брала щонайменше тричі на тиждень і , зрештою, щітки і треба часто міняти. Тож описую ситуацію не в негативному ключі, а як факт.
Отже, коли і друга щіточка втратила частину своєї рожевої ніжної шевелюри, я вирішила , що вдень куплю якісь нові по-швидкому, а цю захотіла ще ввечері роздивитись : скільки випало і скільки лишилось ворсинок, як вони тримались і т.ін.
Ввечері першою справою у ванній кімнаті було саме препарування "спочилої" щітки. Я довитягувала з одного гнізда ворсинки і почала прощупуваті інші. Але всі пучки трималися за дерев'яну основу дуже і дуже міцно, і я б сказала, що і по міцності , і на вигляд у пучків все було, як то кажуть, "пучком"! Тобто , не дивлячись на доволі варварський спосіб експлуатації щіточки, моя рожевенька красунечка все ще була в дуже гарній формі. Щоправда, без одного пучка ворсинок вона ніби підморгує мені. Посміхається. А, може, і насміхається трішки з того, що я, напевно, дарма так з прожогу викинула першу зіпсовану щіточку. Можливо і в ній лише одне гніздо було порушено. 😳
Отож пишу цей відгук, щоб попередити всіх, хто обрав для себе Viktoriz, як улюблений бренд: не поспішайте з висновками, якщо у вас трапиться щось подібне до мого випадку. Все таки бренд надійний, а його товари якісні. Як доказ : моя підморгуюча зубна щітка все ще на місці, все ще зі мною😉.
Коментарі (0)