Морське повітря у флаконі: Jo Malone vs. Jenny Glow
Чи варто переплачувати?
Нещодавно писала про альтернативу Jo Malone Blackberry & Bay (https://club.makeup.com.ua/post/68465/), тому вирішила розвивати цю тему далі і порівняти ще один бестселер від Jo Malone – Wood Sage & Sea Salt з його альтернативою – Jenny Glow - Wood & Sage.
Чесно скажу, Wood Sage & Sea Salt від Jo Malone мені сподобався не одразу. Спочатку я його майже не відчувала, і здавалося, що він зникає за кілька хвилин. Але з часом закохалася – це медитативний аромат солоного морського повітря, відпочинку, природи, спокою та свободи. Я обожнюю такі історії в парфумерії. До того ж він виявився досить стійким – на своїй шкірі я стала відчувати його 5-6 годин, що нетипово для таких ароматів. Але ціна… Ви розумієте.
Тому, дуже хотіла знайти подібний аромат за доступнішою ціною. Я мала великі надії на Jenny Glow – і вони виправдалися! Аромати дійсно дуже схожі. Тільки на початку в Jo Malone я відчуваю більше свіжості та моря, композиція здається прозорішою, а в Jenny Glow більше деревини й трохи менше повітря. Та з розкриттям ця відмінність стає ще менш помітною - в базі він також не підвів. Якщо різниця між ними і є, то, мені здається, більше психологічною – коли згадуєш про ціну😅.
Але, якщо без жартів, вважаю Jenny Glow справді чудовою альтернативою. Хоч я дуже поважаю оригінал, та не думаю, що ця невелика різниця у звучанні варта переплати ціни майже в 10 разів. Тож, якщо ви є прихильницею таких композицій то і вам щиро раджу спробувати! Але якщо для вас ціна Jo Malone не є проблемою, то, звісно, приємно його мати на своїй парфумерній полиці.
Коментарі (0)