Парфумований баттер для тіла Joko Blend “Oud Rosewood”
Справжня знахідка для любителів насиченого догляду та вишуканих ароматів🥰
Якщо ви шукаєте засіб, який поєднує розкішне живлення, ніжну текстуру та незабутній парфумерний шлейф, цей баттер точно заслуговує на увагу.
Я люблю насичені, парфумовані засоби, які залишають легкий шлейф на шкірі, і цей баттер виправдав усі очікування.
Засіб представлений у зручній пластиковій баночці об’ємом 200 мл. Кришка щільно загвинчується, а всередині є захисна мембрана.
На перший погляд, баттер має щільну, густу консистенцію, схожу на масло. Він здається досить важким, проте варто лише набрати трохи засобу та нанести на шкіру, як відбувається справжня магія – баттер буквально тане під пальцями.
Засіб досить швидко всотується, як для баттера. Десь до 10 хвилин. Липкої плівки не залишає. Лише гладку та шовковисту шкіру.
Баттер дарує глибокий, розкішний аромат, в якому гармонійно переплітаються:
- уд – смолистий, благородний, з ледь помітною деревною гіркуватістю;
- троянда – витончена, елегантна, додає аромату жіночності;
- пачулі – теплі, трохи пряні, завершують композицію шлейфовими нотами.
Цей аромат має характер – він не легкий і не ненав’язливий, а стійкий, насичений, навіть трохи загадковий. На шкірі залишається довго. Зазвичай використовую його ввечері після душу, то на ранок ще відчуваю аромат.
Засіб має збалансований склад, у якому зібрані компоненти для зволоження, живлення та захисту шкіри.
- Олія ши – інтенсивно живить та відновлює сухі ділянки.
- Кокосова олія – робить шкіру м’якою та допомагає утримувати вологу.
- Гліцерин – класичний зволожувач, який підтримує баланс вологи.
- Екстракти та ефірні олії – доповнюють дію, заспокоюючи та пом’якшуючи шкіру.
Після кількох застосувань я помітила, що шкіра стала помітно м’якшою та більш еластичною. Я часто борюся із сухістю на ніжках, і цей баттер справді допомагає. Вранці після вечірнього нанесення шкіра все ще гладенька і зволожена, немає того відчуття сухості, яке інколи з’являється навіть після крему.
Цей баттер створює атмосферу розслаблення, огортає теплим, чуттєвим ароматом і робить шкіру неймовірно м’якою та доглянутою.
Я рекомендую його тим, хто цінує не лише ефективний догляд, а й ароматерапевтичний ефект від засобів для тіла. Ідеально підійде для вечірнього використання, особливо якщо хочеться зануритися в атмосферу розкоші перед сном🫶🏻
Коментарі (0)