PILIRINA 💛💙

Шипучі бомбочки TINK: вибух аромату та задоволення

Бомбочки для ванни TINK – ідеальний спосіб додати яскравих фарб у буденність та якогось святкового настрою. Всередині кожної передбачення, але викладати буду відгук із постійним доповненням, бо не можу всі бомбочки одразу вкинути у ванну.

У мене ще зимові версії, але не думаю, що вони дуже відрізняються текстурою від весняних. А ось ароматом – точно. Зимові гурманські, смачні.

Шипучі, ароматні та такі милі – вони створені для того, щоб дарувати моменти дитячої радості та затишку.

Давайте розкажу, чим же вони особливі! ✨

На фото представлений набір бомбочок для ванни бренду TINK у святковому дизайні. Кожна бомбочка має вагу 200 г і різну назву, яка натякає на святковий настрій:

✔️ Let’s Party (червона) - наповнює ванну ароматом свіжої ялинової хвої.

✔️ Merry Magic (оранжева) - пахне насичено ароматом карамелі тоффі з апельсиновим пирогом.

✔️ Holly Jolly (біла) - пломбірно-апельсинова начинка.

✔️ Happy Moments (фіолетова) - аромат тепла та чогось дитячого, смачного.

Використовувати просто – кидаю бомбочку у ванну. Вона починає шипіти, розчиняючись у воді. Під час розчинення бомбочка наповнює воду ароматами та кольорами.

У відео передала емоції від використання бомбочки:

Ще вона містить зволожуючі компоненти, які піклуються про шкіру, а всередині пакування є побажання-сюрприз, яке підніме настрій під час прийняття ванни. Приємно ж вірити в щось хороше у наш час, правда ж?

Мій малюк не відстає від мене і завжди просить наповнити ванну, коли бачить ці бомбочки. О, для нього це справжнє свято! Він захоплюється, як вода змінює колір і як чудово пахне ванна. Розумію, що дітям, можливо, і не треба довго сидіти у ванній, але вони настільки цікаві, що іноді я просто здаюся і дозволяю йому насолоджуватися цією магією.

Бомбочки для ванни TINK – це ароматні та яскраві засоби для створення розслаблюючої атмосфери. Шиплять у воді, забарвлюють її, наповнюють приємними ароматами та доглядають за шкірою. Ідеальний подарунок або доповнення для домашнього релаксу.

Такі бомбочки створюють ароматну та розслаблюючу атмосферу під час прийняття ванни. Вони можуть бути чудовим подарунком або приємним доповненням до домашнього релаксу. А загалом – це просто прикольні штуки!

Рекомендую спробувати для настрою! 🫧

19 березня, 2025
PILIRINA 💛💙
19 березня, 2025