Catrice limited edition
Найкрасивіший дизайн палетки 😍
Ця палетка нажаль вже не продається, адже це була лімітка здається 2023 року. Але вона настільки красива, що я дуже хотіла вам її показати.
Ця лімітована серія мала назву Pearl glaze. Палетка має назву Pearly eyeshadow & Blush palette. CO1 Joyful shimmer dream.
Об'єм палетки 8,5 грам, виготовлена у Китаї.
Дизайн дуже гарний та якісний. Пластик не тонкий. Перлинки та камінчики пластикові, приклеєні чудово, не відпадають, тримаються дуже надійно. В середині є велике дзеркало, що дуже зручно.
Палетка має 4 сяючі відтінки тіней та одні рум'яна.
Тіні:
- Верхні два маслянисті за текстурою, наносяться однорідно, дуже гарно сяють. Рожеві мають вкраплення сріблястих блискіток, бронзові - золотисті.
- нижні два більш сухіші за текстурою. Білий надає жовтий відтінок, не дуже мені таке подобається. Фіолетово- синій не дуже вдалий, пігментація середня, пагано передається колір, лише окремі блискітки, ним не користуюся взагалі.
Рум'яна- матова-сатинові, відтінок ніжно рожевий. Мають вкраплення окремих золотистих блискіток, але вони майже не помітні на шкірі. Тушуються добре.
Загалом мені палетка подобається, і дизайн, і рум'яна, і верхні два відтінки тіней. Нижніми не користуюся. Я рада, що встигла її собі взяти, дуже тішить око🤩
Коментарі (0)