anya_kozachenkoo

Catrice limited edition

Catrice limited edition

Ця палетка нажаль вже не продається, адже це була лімітка здається 2023 року. Але вона настільки красива, що я дуже хотіла вам її показати.

Ця лімітована серія мала назву Pearl glaze. Палетка має назву Pearly eyeshadow & Blush palette. CO1 Joyful shimmer dream.

Об'єм палетки 8,5 грам, виготовлена у Китаї.

Дизайн дуже гарний та якісний. Пластик не тонкий. Перлинки та камінчики пластикові, приклеєні чудово, не відпадають, тримаються дуже надійно. В середині є велике дзеркало, що дуже зручно.

Палетка має 4 сяючі відтінки тіней та одні рум'яна.

Тіні:

- Верхні два маслянисті за текстурою, наносяться однорідно, дуже гарно сяють. Рожеві мають вкраплення сріблястих блискіток, бронзові - золотисті.

- нижні два більш сухіші за текстурою. Білий надає жовтий відтінок, не дуже мені таке подобається. Фіолетово- синій не дуже вдалий, пігментація середня, пагано передається колір, лише окремі блискітки, ним не користуюся взагалі.

Рум'яна- матова-сатинові, відтінок ніжно рожевий. Мають вкраплення окремих золотистих блискіток, але вони майже не помітні на шкірі. Тушуються добре.

Загалом мені палетка подобається, і дизайн, і рум'яна, і верхні два відтінки тіней. Нижніми не користуюся. Я рада, що встигла її собі взяти, дуже тішить око🤩

Catrice limited edition
Catrice limited edition
Catrice limited edition
Catrice limited edition
Catrice limited edition
Catrice limited edition
Catrice limited edition
Catrice limited edition
Catrice limited edition
19 березня, 2025
anya_kozachenkoo
19 березня, 2025