Гіалуронова сироватка WISHLIST: мої враження
Обожнюю зволоження, тому гіалуронова сироватка – обов’язковий етап у моєму догляді. Цього разу тестувала WISHLIST від Hillary і після трішки більше трьох тижнів використання готова поділитися враженнями!
Що обіцяє виробник?
Сироватка підходить для всіх типів шкіри, забезпечує інтенсивне зволоження, утримує вологу та робить шкіру більш пружною.
Що ж у складових компонентах?
▪️Hymagic-4D – комплекс із чотирьох видів гіалуронової кислоти, що забезпечує глибоке зволоження.
▪️Глутамінова та аспарагінова кислоти – допомагають утримувати вологу та надають свіжий вигляд.
Мої враження:
▪️Текстура: легка, швидко вбирається, без липкості.
▪️Аромат: майже відсутній, що для мене плюс.
▪️Результат: шкіра добре зволожена, приємна на дотик.
Витрата продукту:
Користуюся цією сироваткою трохи більше трьох тижнів, зараз вона вже на підході.
Окремо хотілося б відзначити пакування. Стильна картонна коробка, яскрава баночка та скляна піпетка – зручна у використанні, легко дозує сироватку, на відміну від деяких інших, які важко видавлюються.
Не можу сказати, що є якась значна різниця між цією сироваткою та іншими гіалуроновими сироватками, якими я користувалась раніше, наприклад, The Ordinary. Але за цю ціну WISHLIST цілком заслужено можна рекомендувати. Вона виконує свою основну функцію зволоження на всі 100%.
Кому цікаво, можу написати склад!
Aqua (вода), Sodium Hyaluronate (гіалуронат натрію), Hymagic-4D (комплекс із чотирьох видів гіалуронової кислоти), Glycerin (гліцерин), Glutamic Acid (глутамінова кислота), Aspartic Acid(аспарагінова кислота), Propylene Glycol (пропіленгліколь), Polysorbate 20(полиоксиетилен-20), Phenoxyethanol (феноксиетанол), Ethylhexylglycerin(етилгексилгліцерин), Disodium EDTA (динатрієва сіль етилендіамінтетраоцтової кислоти), Citric Acid (лимонна кислота).
Я в цьому не професіонал, але якщо бачу результат на шкірі – значить, усе добре.
Алергії не викликала, шкіра після неї гарно зволожена, конфліктів із жодним іншим засобом не виникло, з макіяжем не було проблем - тому сміливо можу її рекомендувати! 👌
Коментарі (0)