PILIRINA 💛💙

Гіалуронова сироватка WISHLIST: мої враження

Що обіцяє виробник?

Сироватка підходить для всіх типів шкіри, забезпечує інтенсивне зволоження, утримує вологу та робить шкіру більш пружною.

Що ж у складових компонентах?

▪️Hymagic-4D – комплекс із чотирьох видів гіалуронової кислоти, що забезпечує глибоке зволоження.

▪️Глутамінова та аспарагінова кислоти – допомагають утримувати вологу та надають свіжий вигляд.

Мої враження:

▪️Текстура: легка, швидко вбирається, без липкості.

▪️Аромат: майже відсутній, що для мене плюс.

▪️Результат: шкіра добре зволожена, приємна на дотик.

Витрата продукту:

Користуюся цією сироваткою трохи більше трьох тижнів, зараз вона вже на підході.

Окремо хотілося б відзначити пакування. Стильна картонна коробка, яскрава баночка та скляна піпетка – зручна у використанні, легко дозує сироватку, на відміну від деяких інших, які важко видавлюються.

Не можу сказати, що є якась значна різниця між цією сироваткою та іншими гіалуроновими сироватками, якими я користувалась раніше, наприклад, The Ordinary. Але за цю ціну WISHLIST цілком заслужено можна рекомендувати. Вона виконує свою основну функцію зволоження на всі 100%.

Кому цікаво, можу написати склад!

Aqua (вода), Sodium Hyaluronate (гіалуронат натрію), Hymagic-4D (комплекс із чотирьох видів гіалуронової кислоти), Glycerin (гліцерин), Glutamic Acid (глутамінова кислота), Aspartic Acid(аспарагінова кислота), Propylene Glycol (пропіленгліколь), Polysorbate 20(полиоксиетилен-20), Phenoxyethanol (феноксиетанол), Ethylhexylglycerin(етилгексилгліцерин), Disodium EDTA (динатрієва сіль етилендіамінтетраоцтової кислоти), Citric Acid (лимонна кислота).

Я в цьому не професіонал, але якщо бачу результат на шкірі – значить, усе добре.

Алергії не викликала, шкіра після неї гарно зволожена, конфліктів із жодним іншим засобом не виникло, з макіяжем не було проблем - тому сміливо можу її рекомендувати! 👌

19 березня, 2025
PILIRINA 💛💙
19 березня, 2025