Фечко Христина

Варто спробувати чи все ж ні?

Користуюся ними вже два місяці і можу впевнено сказати, що мені подобається і до ватних дисків повертатися не буду адже ватні пафи мають кілька переваг над дисками:

• Менша витрата засобів – пафи часто мають більш щільну структуру, яка менше вбирає продукт, тому витрачається менше тоніка, міцелярної води чи есенції.
  • Краща якість матеріалу – пафи виготовляють із більш гладкого, м'якшого та якіснішого матеріалу, що зменшує ризик подразнення шкіри.
  • Менше ворсинок – на відміну від багатьох ватних дисків, які можуть залишати ворсинки на обличчі, пафи не розшаровуються і не залишають слідів.
  • Кращий комфорт при нанесенні – пафи мають зручну форму (хоча спочатку було незвично, що вони такі маленькі) та краще прилягати до шкіри, забезпечуючи рівномірний розподіл засобу.

Але є і мінуси:

• Обмежений вибір – їх складніше знайти в магазинах у порівнянні з ватними дисками.
  • Трохи тонкі – деякі пафи дуже тонкі й швидко промокають, через що їх незручно тримати

Висновки:

Якщо думаєте чи спробувати їх то варто спробувати, бо пафи справді зручніші у використанні. Також вони класно підійдуть, якщо у вас чутлива або схильна до подразнень шкіра — пафи м’якші й делікатніші, через що делікатніші для шкіри.

19 березня, 2025
19 березня, 2025